Detall intervenció

Repte 277

Intervenció de: Flanagan | 26-09-2007


Doncs bé!
Heus aquí el que us proposo:

He tingut un estiu llarg, massa llarg per al meu gust. I massa temps lliure. De totes maneres, crec que he sabut aprofitar aquestes estones. A través d'elles, he descobert que hi ha molts racons de la meva estimada Barcelona que encara no conec, en especial els parcs.

Diuen que cada vegada hi ha més zones verdes (parcs, vull dir, no el polèmic aparcament) a la ciutat. Jo, de fet, m'he passejat per alguns, i ni tan sols en conec la meitat. I espero que a través d'aquest repte 277 en conegui uns més!

Així doncs, el que us proposo és un repte que passi a un parc qualsevol, no necessàriament de Barcelona. També pot sortir Central Park, o El Retiro de Madrid o els jardins a la vora de la Tour Eiffel. Com vulgueu.

Algú que va a llegir al seu banc habitual i es troba que ja està ocupat, una trobada casual enmig d'aquell estany, els pares que porten els nadons a prendre l'aire entre arbres, un home misteriós que diposita una bossa estranya en una paperera, una parella que no pot reprimir-se i s'amaga delicadament entre les fulles, la vida d'un pidolaire que pul·lula per espai d'herba, un massatge enmig de l'herba...

Surrealisme, coses naturals, una simple conversa sota l'ombra d'un arbre, etc. Qualsevol cosa que tingui un parc com a escenari o element essencial de la història.


Voilà

Tema: el parc
Extensió: 400 paraules
Paraules clau: pòtol, xurro, vudú, encolomar
Termini: dissabte 29, a les 18,00.

Un repte per rèptil i només prosa.

Apali, a reptar!


Respostes

  • RE: Repte 277
    Titina | 29/09/2007 a les 17:25

    VIATGE A PARÍS

    Després de tant temps esperant, per fi el meu somni s'havia fet realitat. Volia anar a París. La torre Eiffel, el Louvre, l'arc de Constantí, el Sena, la moda, anar de "shopping", …
    No m'ho podia creure, estava a París! Primer volia conèixer els costums dels francesos, així que me'n vaig anar a un parc que estava a la vora de la torre Eiffel, i a l'arribar, em vaig sentar a l'herba per berenar, alhora que llegia revistes i em mirava les guies de viatge. De sobte, se'm va apropar un home. Em va dir què si volia fer-li vudú a algú que no em caigués bé, que s'ho digués, perquè ell era un expert en aquest tema. Em va fotre el rotllo de que no trobaria a ningú que ho fés millor que ell, que era una gran oportunitat… El vaig manar a fer punyetes i va marxar malhumorat.
    Vaig seguir mirant la guia, però no durant molt temps, ja que va venir un pòtol a demanar-me diners. Què pesats que són a París!! Vudús, pòtols…què serà lo pròxim? Bé, doncs me'n vaig d'aquí perquè ja veig que no hi ha res interessant.
    Em vaig anar a veure tendes de roba. Hi havia de tot tipus de marques i anuncis de pasareles de roba als carrers. Vaig entrar a tendes de Tommy Hilfiger, Dolce&Galbana, Armani, Chanel... i em vaig gastar una "pasta": més de 5000€ !! Menys mal que portava de sobres…
    Donant voltes, vaig arribar a un altre parc. Un a prop del Sena. I com que hi havia una tenda de xurros, me'n vaig comprar i em vaig sentar a fer la migdiada a l'herba, com totes les "parelletes". Però volia fer amics per no estar tota l'estona sola, Aixa que vaig anar a un banc on hi havia una noia més o menys de la meva edad.
    - Hola. Em dic Chris i tinc vint anys. I tu?
    - Ah, hola! Em dic Gwyneth i en tinc dinou. Encantada de coneixe't. Ets estrangera, no?
    - Sí, sóc de Londres. He vingut de vacances tota sola durant un mes…
    - Jo també vinc de Londres, també sola, però m'aniré d'aquí dues setmanes.
    - Vols què fem un tomb per parlar i coneixe'ns millor?
    - D'acord.

    I em desperto. Oh, no! Tot havia sigut un somni. I a sobre, m'han encolomat cuidar de la nena. Uff !!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.