Detall intervenció

RE: Una dolça consulta

Intervenció de: J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 23-06-2013

He llegit aquesta entrada d'en Joan i totes les intervencions que l'han acompanyat, i de veritat que m'he emocionat, i de veritat també que quelcom m'ha trasbalsat i semble que m'empeny a tornar a escriure.


Respostes

  • RE: Una dolça consulta
    Anaïs | 23/06/2013 a les 10:57
    Apreciat company Joan,
    perquè ho fas des del respecte et responc, i intentaré estar al teu nivell. Crec que a part d'un grup de gent a la que ens agrada escriure, som un grup de gent completa i amb diferents vessants. Alguns de nosaltres ens coneixem, alguns de nosaltres ens hem enviat correus electrònics, i per damunt de tot som persones amb noms i cognoms. Què més natural que algú de nosaltres feliciti el sant quan sap que és l'onomàstica d'algú o quan és l'aniversari d'algú?
    De tota manera, i no volen pas que ho deixis de fer, sinó que vull que continuïs, també hi ha els "posts" que crees tu amb la canya de pescar. Són inquietuds literàries o compartir sentiments, emocions i coneixements amb tots nosaltres? I les notícies positives són inquietuds literàries o les ganes de compartir les poques notícies positives que succeeixen? Si es prohibís felicitar als companys pel seu sant o aniversari, també hauríem de descartar, per ser fora d'una inquietud literària, totes aquelles entrades que fan més ric el fòrum.
    Jo, personalment, m'agrada tot, i ja vaig fugir espaordida un cop perquè no entenia aquesta qüestió de "només coses que tinguin a veure amb l'escriure". Si t'hi fixes, cada cop som menys els que intervenim, i si tot aquest caliu desapareix, quan entris al fòrum potser no hi haurà cap nova entrada.
    També recordo que alguna vegada s'ha suggerit crear dos tipus de fòrum dins la pàgina, un per només parlar de coses que tenen a veure amb RC i l'altre per altres tipus d'inquietuds, però això està en mans del grup que va crear la pàgina web. Tot i així a mi no em molesta cap dels posts creats.
    Aquí al fòrum ja hem tingut diferents debats en diferents estats de nervis, és un tema que retorna com les ones a la platja. T'agraeixo de nou que ho hagis preguntat amb respecte.
    Un somriure,
    Anaïs
  • Molt bons aclariments
    Joan G. Pons | 23/06/2013 a les 11:20
    Ho he llegit dues vegades. A mi, m'ajuda, llegit un text interessant un parell de vegades. Tot aclarit i MOLTES GRÀCIES i un desig del meu cor de Joan a que gaudeixes amb els teus estimats d'una bona Revetlla i Celebració.
    És una Festivitat oberta a tothom. I plenes de somriure.
    Jo demà ho gaudeixo amb la nova neta, Aina, per Sant Cebrià Vallalta...Maresme.
  • RE: Una dolça consulta
    Nonna_Carme | 23/06/2013 a les 13:12
    Amic Joan: Per a mi Relats en català, a més a més d'una escola d'aprenentatge fantàstica, ha estat l'oportunitat de conèixer gent entranyable i als que considero la meva segona família. I m'agrada, a família i amics, felicitar-los quan , per un motiu o altre, és el moment oportú.
    Així que, si la majoria no diu el contrari, penso seguir igual.
    Bona revetlla i que demá tinguis un dia d'aquells tan guapos.
    Una abraçada
    • a Nonna_Carme
      Joan G. Pons | 23/06/2013 a les 15:21
      Gràcies. Bona revetlla.
      Coincidim.... el FÒRUM és el que és..... Visca !!!
  • RE: Una dolça consulta
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 23/06/2013 a les 21:51
    He llegit aquesta entrada d'en Joan i totes les intervencions que l'han acompanyat, i de veritat que m'he emocionat, i de veritat també que quelcom m'ha trasbalsat i semble que m'empeny a tornar a escriure.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.