Detall intervenció

Nova Junta ARC

Intervenció de: Ivan Bonache | 04-04-2024

Hola relataires!
Vist com aquests dies ha anat sortint el tema en diverses ocasions, potser es podria fer una llista d'interessats/ades en formar part d'una nova junta i no deixar perdre tota aquesta grandíssima feina que s'ha fet des de l'Associació durant aquests anys.
Tot i que ens asseguren que la pàgina no deixarà d'existir després de la dissolució de l'ARC, crec que seria una gran pèrdua i un relleu generacional podria conferir-li un altre aire a la pàgina i al concurs.
A mi, personalment, m'agradaria parlar amb algú directament per saber a quin volum de feina ens estem afrontant perquè el que no voldria pas és comprometre'm a una cosa i després no complir, però a priori, estaria interessat a implicar-me en un nou projecte.
Algú més s'anima?


Respostes

  • RE: Nova Junta ARC
    Ness | 07/04/2024 a les 08:06
    Me n'alegro molt Ivan! Tant de bo poguem tenir nova junta.
    Estic totalment d'acord que seria una llàstima que es perdés un llegat com aquest.
    Jo m'hi hauria apuntat, però m'ha frenat precisament per la por al nivell de feina i implicació diària que pot suposar això, a banda de que suposo que hi ha d'haver al darrere escriptors reconeguts d'alguna manera, o amb algun llibre publicat, amb un bagatge vinculat al sector. I en el meu cas és només afició i passió.
    Però ajudar i col·laborar d'alguna manera, no em faria res.
    • RE: RE: Nova Junta ARC
      Galzeran (homefosc) | 07/04/2024 a les 10:53
      La gent de l'associació són aquelles persones que has vist cada any, quan has vingut al lliurament de premis.
      No hi ha cap gran autor al darrere, som els qui som, relataires amb intenció d'ajudar, tot i això, si no veus ningú que et vulgui prendre el relleu, acabes cansat. Som una associació menuda, amb uns cent associats, amb gairebé 30 llibres de la col·lecció Elisenda Sala, on s'han publicat els llibres del concurs i reculls de relats o poemaris de relataires, exclusivament de relataires associats.
      Aquest any ja no hem cobrat les quotes. La nostra tasca ha sigut absolutament altruista i sense cap ànim de lucre. Hem estat ajudant als relataires des del 2007. Jo vaig apuntar-me el 2008 i el 2010 entrava a la junta. Des d'aleshores que estat col·laborant en molts projectes, que han acabat amb tan sols el concurs de microrelats, que fa cinc anys que el gestiono gairebé en solitari, i ja no puc més. És molta més feina de la que ara mateix puc assumir, i com no hi ha relleu, hem decidit tancar l'associació a finals d'any.
      Si algú vol iniciar una nova associació, té el nostre suport i ànim, per explicar com fer la feina, i la feinada que hi ha.
      Com deien aquells; des del sofà poca feina es fa.

      I ara el sofà el volem nosaltres, que ja ens toca, després de deu anys, i sense relleu a la vista.

      Això sí, moltes gràcies per tots els missatges de suport i ànim, però ara caldrà que algú altre s'arromangui.

      I, per cert, el concurs l'acabarem, i farem publicar el recull, que ningú ho dubti. Tancarem amb la feina ben feta.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.