Detall intervenció

Llibre, finalment he arribat a ca nostra

Intervenció de: Conxa Forteza | 21-03-2009


Crec que ningú mai havia estat tant puntual a la presentació d'un llibre. Amb una setmana d'antelació és un mèrit.
Després de donar més voltes que un molí per la montanya de Montjuic. finalment he arribat a la Plaça del brollador, paraula més catalana i més guapa que "sortidor". I no hi havia presentació. Jo que m'havia fet les piules per la festa. L'edat no perdona. Però ha estat una bona experiència. He davallat. tira, tira a peu fins l'Ateneu, he pogut veure els
canvis al Raval, no sé si per bé. He perdut l'esperit d'en Vazquez Moltalban i en
Ledesma. Tot és molt nou i net. Massa pel meu gust.

M'he aturat al London a beure aigo. He fet una bona caminada i l'ull de poll s'ha portat bé. Ha estat una bona experiència. Almanco ja m'he fet un mapa de la situació i el pròxim dissabte, que esper que ho sigui, no em passaré tres parades del 55. A més a més he gastat més del que em pensava. Som incapaç d'anar a l'Ateneu sense un llibre per llegir. Pensava comprar el teu i anava amb al senalla buida. He hagut de comprar el darrer de n'Hilari de Cara, un company meu de quan escrivia al diari. l'única forma d'estar en pau a l'Ateneu és al jardí morta de fred fumant i amb la cara enfonssada a un llibre, sense que els jubilats poques feines et donin la llauna. Gràcies a tu, avui n'Hilari de cara ha venut un llibre.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: