Detall intervenció

Hi ha un codi ètic a relats?

Intervenció de: Palpatine | 25-04-2009


Voldria saber si hi ha un codi ètic de relats. Per exemple, em pregunto si es té clar que aquí fem fantasia i per tant tot està permès o si en canvi pel fet d'incloure continguts transgressors amb discursos "perillosos" millor que no ho intentem. Ho dic amb bona intenció. Penso que feu una tasca excel·lent per mantenir viva la llengua!


Respostes

  • Ho dius per la teva biografia?
    copernic | 25/04/2009 a les 19:12

    Aquí hi ha gent que parla amb ironia i més d'una vegada hi ha hagut algun malentès, però al final tot s'ha esclarit. No tothom fa fantasia a RC: hi ha molts tipus de relats com cròniques, articles periodístics o literaris, relats, contes curts, alguna novel.la per capítols, poesia. El respecte als demés hauria d'ésser la base per al bon desenvolupament d'aquesta pàgina, com de qualsevol altra, però si hi ha algú que no compleix amb aquesta premis sempre es pot eliminar el comentari per ofensiu o si hi ha algú que es posa ferruc deixar-lo sense contesta, ja que com diuen els castellans "el mejor desprecio es no hacer aprecio" Benvingut a RC!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.