Detall intervenció

Em pregunto

Intervenció de: Aiwendil | 31-05-2012

després de un temps sense entrar a la pàgina, com es que hi ha gent que encara per el temps fent xorrades com clicar-se molts cops un text (o amb un bot, no sé) per tal de sortir en els més llegits:

http://relatsencatala.cat/relat/tres-son-multitud/1032227

O pot ser que un tingui 12 relats, cadascun amb menys de 800 lectures, i un relat, que, ja ho direu vosaltres, no té gaire res d'especial, amb 46.000 lectures?

Bah, em sembla que aquest "senyor" ja n'ha fet altres de grosses, només cal veure el que es posa a la biografia...

Aiw


Respostes

  • ...
    Daniel N. | 31/05/2012 a les 15:09
    Això que la informàtica estigui a l'abast de tothom sovint em treu de polleguera, ja em perdonareu. Ara qualsevol pot fer el bandarra sense cap coneixement tècnic, quan abans calia saber molt. Bé, rectifico, de 'lamers' cutres sempre hi ha hagut, el que passa és que ara són legió i juguen a manipular les masses com si estiguessin descobrint el món ells per primera vegada. Auguro un futur de tenebres, i em perdonareu un altre cop.

    Abraçades
    Daniel
  • Jo ja no m'atreveixo a fer la mateixa conya...
    deòmises | 31/05/2012 a les 16:45
    ...que ahir amb la gracieta dels mails tramesos a relataires...

    Espero que sigui un farol, Sangy, això de la despenjamenta, coi! Que potser no ets un sant (ni jo tampoc) però no ho fas tan malament això d'escriure!!


    d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.