Detall intervenció

copèrnic (sobre comentari taller)

Intervenció de: minerva | 17-04-2007


gràcies pel comentari.
Efectivament, un dels grans defectes que tinc és que moltes coses de les que escric no s'entenen a la primera. Podria anar de xula i dir que és perquè tinc una ment molt retorçada, però no ho diré perquè no és cert. La meva finalitat és que s'entengui el que vull explicar i, per aquest motiu, agraeixo que em diguis sincerament que no ho has acabat d'entendre.

Potser el relat era massa ambiciós. Tenia la pretensió de fer-ho a dues veus, com bé has dit, però (a mig escriure'l) em vaig trobar que em costava fer avançar les dues històries paral·lelament, i pel que veig han quedat algunes coses per explicar.
Efectivament, l'assassinat és per fer un 'regal' al seu amant que l'ha abandonat per un altre. No volia que hi hagués cap motiu justificat o raonable per explicar l'assassinat, sinó fer veure que era un acte absurd i que, fins i tot en els entorns que podem considerar més bells (Florència) poden ocórrer fets inexplicables.
La ment humana, de vegades és massa complexa, i enlloc de mirar el que l'envolta i gaudir-ho es deixa endur per les seves paranoies.

T'agraeixo molt el comentari sincer.
El terme questura l'he manllevat de la Donna Leon (l'usa molt a les seves novel·les policíaques que ocorren a Venècia), i tens raó que hauria d'anar en cursiva.

Moltes gràcies de veritat.

Una abraçada,

minerva


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.