Detall intervenció

Algu m'explica això de COMENT: Actualització?

Intervenció de: Larivor | 20-04-2005


Perdó per repetir-me però m'ha semblat que així poder serà més fàcil que algu em pugui ajugar. Disculpeu les molèsties...
Hola,
em podeu explicar de què es tracta això del COMENT: Actualització?? sempre m'ho miro com hipnotitzat sense saber què significa i em faria gràcia entendre-ho i, si m'agrada i és possible, fins i tot participar-hi.
És com "EL TEMPS" (El de la tele 3 per suposat) que te'l mires amb molt interés i un cop s'ha acabat no t'has "enterat" de res.
Uppss perdó, ja m'he tornat a despistar. Així de què es tracta això?

Moltissimes gràcies per endavant.
Salutacions


Respostes

  • RE: Algu m'explica això de COMENT: Actualització?
    EmmaThessaM | 20/04/2005 a les 20:12

    La Llibre t'ho explicarà millor però, si no ho tinc mal entès, és un grup de relataires que s'han organitzat entre ells per tal de comentar-se mútuament.

    Cada setmana li toca a un de diferent i, mentre dura la seva setmana, la resta de la gent que està apuntada al COMENT li ha de comentar algun del seus relats (o tots: això encara no ho tinc gaire clar).

    Jo no hi estic apuntada, i per tant només et puc dir el què de tant en tant es diu per aquí al fòrum, però, si no recordo malament, fa un temps s'havia comentat de tancar la llista del COMENT i que ja no s'hi pogués apuntar ningú més.

    Sigui com sigui, la Llibre t'ho explicarà millor.

    EmmaThessaM

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.