Foto de perfil de Gingin

Gingin

Barcelona,

2 Relats, 6 Comentaris
2460 Lectures
Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
Escriure. Per a mi, aquest mot, aquest verb, ha significat estones de plaer i de deixar volar la imaginació d'ençà que sé enllaçar més de dues lletres i més de dues paraules. Estones de buidar la ment de tota idea que em rondi, sigui per simplement recordar-la més endavant o sigui per desenvolupar-ne un relat, una descripció... l'excusa per escriure sempre la trobo.

Últims relats de Gingin

  • Eva

    Gingin - 15-04-2008 - 1698 Lectures - 5 comentaris
    Temps estimat: 8 minuts

    Eva va créixer en un món on la igualtat entre l'home i la dona no existia, encara que la societat s'esforcés en afirmar el contrari... més

  • El fum de la mort

    Gingin - 26-03-2008 - 762 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 2 minuts

    Treus la cigarreta de la petita caixa rectangular; és la primera de vint. Vint petits cilindres de paper i tabac -i qui sap quantes substàncies més- curts i prims, mortífers. més

Últims comentaris de l'autor

  • Gingin | 23-04-2008

    M'ha agradat moltíssim. Molt real. La publicitat ens satura, i sovint aconsegueix fer-nos creure que necessitem allò que anuncia, que la nostra vida millorarà adquirint el producte, material o no.
    Referent al teu comentari del meu relat Eva, l'agraeixo moltíssim. De fet a mi aquest final també em va semblar molt precipitat, però era per presentar-lo a uns Jocs Florals i no podia tenir una extensió superior a tres pàgines, i retallar el cos del relat em feia una mica de pena... així que el final m'ha quedat desmillorat.
    Un petó Vallespir.

    Gina

  • Gingin | 23-04-2008

    Epicuri, felicitats!
    M'ha encantat. A mi també em rondava la idea de fer un relat amb un cavaller actual, però em sembla que els resultats no serien tan bons.
    I moltes gràcies per comentar-me el relat Eva!
    Un petó.

    Gina