capficat

1 Relats, 2 Comentaris
404 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de capficat

  • Dibuix a llapis

    capficat - 07-04-2017 - 404 Lectures - 2 comentaris
    Temps estimat: 2 minuts

    L'última voluntat d'un condemnat fa que sense demanar-ho acabi immortalitzat d'una manera estranya. més

Últims comentaris de l'autor

  • capficat | 20-04-2017

    Bona tarda, Lluís.

    Abans de res, gràcies pels teus comentaris, per a mi són molt didàctics.
    Va ser una idea que vaig escriure a raig, sense saber en cada línia que hi hauria a la següent, sense correccions. Un esbòs experimental. Però em queda molt per aprendre i si ho hagués corregit a fons el més probable és que també se m'haurien escapat un bon grapat de pífies.
    Hi ha dos elements que ens permeten conèixer aproximadament en quina època ens trobem. El fet que els primers personatges estiguin a Saturn indica que són en un futur llunyà. En canvi, el condemnat a mort escolta una musica amb un reproductor tipus MP3 o similar i ell recorda els radiocassets (deu fer molts anys que està engarjolat). És tracta de l'època actual (més o menys).

    Parlo d'un doctor com si parles d'un enginyer o d'un polític. Volia algú important perquè disposes d'una nau per a ell sol i així justificar un diàleg amb el pilot.

    No sé si m'he passat i he usat uns detalls massa subtils.

    La història té una continuació. En el meu cap hi és, el que no et puc dir és si mai sortirà d'allà. T'avanço que està relacionada amb el que passa dins la ciutat, amb el doctor i, de nou, mitjançant flashbacks, amb el condemnat a mort.

    Una abraçada Lluís.

    Capficat

  • capficat | 27-03-2017 | Valoració: 8

    Ens empenys per una trama que fa baixada, la xafada de gripaus, i l'altra trama treu el cap pel darrera, una miqueta, només una miqueta, i de cop és fa la reina del conte.