Carminha

Un relat de: foster

Li vaig fer un agraït petó a l'aixella encara suada de nosaltres. Ella, des de l'escorç impossible del seu últim orgasme, esbufegava rítmicament, a intervals cada cop més espaiats. Llavors, amb un gest que perllongava el meu absolut encantament, s'apartà la llarga cabellera pèl-roja i em dedicà un somriure de completa felicitat, per, tot seguit, esclatar en una riallada satisfeta que omplí l'habitació del petit motel.
Érem a Olinda, arran d'un mar que es despertava i del qual jo encara n'assaboria el gust en els seus llavis i en la seva pell bruna.

La Carminha, sorgida dins la nit en el moment més insospitat...

***

...Aquell vespre, recolzat a la porta d'un cafè, xop d'hores de caipirinhes i cachaces, m'admirava encuriosit dels balladors de frevo giravoltant amb les seves coquetones ombrel.les, però em sentia buit i lluny, totalment aliè a la festa i a l'alegria brutal i desbordant al meu entorn.
Llavors, d'entre el vaivé de color i gent i en el moment més insospitat sorgí la Carminha, amb un zoom perfecte i concís que li'n destacava els llavis molsuts i les sines apretades i fermes dins el mínim vestit, perfilada per un potent focus de llum blanca i clara.

Vaig resseguir amb suspicàcia el seu caminar provocador. Allò no podia estar passant: aquella femella de somni no m'estava dient que sóc molt atractiu i li agrado, no m'estava preguntant si no ballo, si no vinc pel Carnaval, per què estic trist, no em proposava insinuant d'anar amb ella a descobrir el racó més sensual de la badia on estimar la nit durant tota la nit...
M'ho lletrejava indiferent als crits i la bullícia, ella expectant, jo jutjant-la de puta i esperant a sentir el preu d'aquell viatge privat al paradís.

-Preu? -respongué-. Ah, és clar, m'ho hauria d'haver imaginat... Però no, no són diners el que vull: t'observo de fa estona, i de fa estona et desitjo i et necessito en aquesta meva nit de Carnaval i de tu. Vine, no pensis i anem, ja m'ho cobraré, no et preocupis! -exclamà enriolada i trapella mentre se m'enduia de la mà.


*REPTE 106 (relat guanyador)
Tema: Una nit de carnaval al Brasil

Comentaris

  • No hi ha manera...[Ofensiu]
    Clar de lluna | 15-02-2008

    ...que em surti bé això de posar en negreta el tros que m'interessa!

  • Clar de lluna | 15-02-2008 | Valoració: 10

    "anar amb ella a descobrir el racó més sensual de la badia on estimar la nit durant tota la nit..." Quina frase!!! És preciosa! Només per aquesta un 10!!!

    És que només puc dir-te, com a l'anterior missatge, i com et diu tothom, que redactes genial, els ambients, les situacions, els personatges,... i deixes a l'aire, amb les imatges descrites, la imaginació de la gent, que després de llegir-te en vol més i més!!!

    Jo d'ella, i per bocasses, t'hagués cobrat!!!(je je)

    Apa, ja paro que a aquestes hores els ulls em fan figa! Un petonàs!

  • moltes gràcies, Mr foster[Ofensiu]
    gypsy | 21-07-2006

    per tot el que has fet per mi.

    Sóc una persona agraïda.

    Gràcies per ser com ets.

    gyps

  • diferent..[Ofensiu]
    Basileia | 16-07-2006

    ..serà que volies que descobris aquesta part teva i no la romàntica¿?...aiaia...la veritat és que m'ha agradat molt, i com no, elegantment escrit, ple de paraules sucoses i imatges a tot color...així és el carnaval no?...

    Basileia

  • Desig, simplememt[Ofensiu]
    gypsy | 24-06-2006


    Pot semblar un relat de somni, sobretot per a una mentalitat masculina, suposo que deu ser el somni de el 99 per cent dels homes que llegeixen aquest relat. Jo m'ho miro des de la perspectiva d'ella, i l'entenc perfectament. Això costa d'entendre al sexe masculí, que en un moment donat una dona tingui un desig purament físic i tan animal o primari (gens despectiu) com el de qualssevol home.

    Preu?, el teu cos és el preu.

    Molt ben escrit i suposo que fa somiar, un dels "leit motiv", pels quals molts escrivim.

    gypsy

  • Perdona, espero que puguin treure el comentari barroer que et vaig fer[Ofensiu]
    gypsy | 23-06-2006


    Perdona, espero que puguin borrar el comentari ofensiu anterior. I que desapareixi de la teva pàgina.

    Ho sento molt. No et tornaré a molestar i molt menys a abusar d'una confiança que no tenia.

    Acostumo a ser respectuosa sempre, però hi ha brometes que no fan gràcia. Perdona.


    Carla

  • Un bon relat, fost.[Ofensiu]
    brideshead | 18-05-2006

    La història, tempestuosa i sensual. El llenguatge que has emprat m'ha semblat magnífic, la redacció molt ben estructurada i donant a cada frase aquell toc que requereix aquesta situació que m'ha semblat que es mou entre paràmetres sòrdids, decadents i tristos alhora. Has recreat l'ambient a la perfecció. crec que llegint el teu relat, un es pot transportar fàcilment a aquest bar on es desenvolupa l'acció, perquè la imatge queda perfectament reflectida amb les paraules.

    Molt bé, fost. Un relat molt aconseguit i molt ben escrit.

    Un beset.

    PS. Ens veiem........... a Atenes?

  • No m'estranya gens[Ofensiu]
    Màndalf | 18-04-2006 | Valoració: 10

    Que et sentis orgullós d'aquest fantàstic repte. Una narració acurada que possiblement seria bona sense el recurs del final-inici, però que amb ell la trobo sensacional.
    Em xoca gratament el vocabulari del protagonista, gens afectat ni passat de romàntic. Per mi sembla talment un mascle a qui li ha sortit una nit rodona, que no està massa acostumant a expressar-se tal com ho fa, però l'ocasió es rodona per expressar els seus sentiments.
    M'ha agradat especialment el zoom.

    Sé que t'agraden el "peròs", encara que em costa, em costatrobar-ne un. Potser el paràgraf en què expliques el què no li podia estar passant és el que trobo més forçat.

    De veritat que et mereixes la nota.

  • Ja tenia ganes de comentar-te[Ofensiu]
    angie | 02-04-2006

    No cal dir, perqué ho saps, que és un relat excel.lent.
    L'ambientació és realment bona. Sembla que el llegeixi sota una porxada de fusta d'una caseta al bell mig d'Olinda.
    El personatge masculí és en una espècie de bombolla que esclata en presència de la Carminha.
    I les sensacions acaben per donar la mà a l'erotisme bell quan llegim la frase :
    "...i de fa estona et desitjo i et necessito en aquesta meva nit de Carnaval i de tu."
    El viatge real al paradís.

    petons d'admiració

    angie

  • Xicot!...[Ofensiu]
    rnbonet | 30-03-2006 | Valoració: 10

    ...Redó -o rodó, si vols- com un 'donut'. Amb forat i tot.
    Salut i rebolica!

Valoració mitja: 9.8