Mtjnit 0005

Un relat de: foster

En Christian rellegeix el sms mentre el tren deixa enrere l'estació amb unes andanes completament buides.
Torna a mirar el mòbil i l'apaga. El desa a la butxaca i s'abandona al paisatge que vola davant els seu ulls: cases, blocs d'edificis, barris sencers plens de gent i vides, persones anònimes que per a ell seguiran sent-ho per sempre. Com ell per a elles, només un altre tren que passa carregat de destins inconeguts. Se sent trist i decebut en aquest fugir, ara sense sentit? No ho podria dir, potser s'ho temia i esperava quan s'havia acomiadat amb un murmuri: "t'esperaré, però si no véns, marxaré igualment". Potser, en el fons, és l'única solució per sortir de l'atzucac d'una relació diferent i sense a penes possibilitats reals d'èxit.
El soroll de la porta del compartiment el retorna de l'ensomni. El revisor, un tipus gras i de gest primmirat, observa amb estranyesa el dos bitllets grapats que en Christian treu de la bossa d'entre un reguitzell de mapes de ciutats. Ell s'espera algun comentari però l'home va per feina, el seu tarannà no és el de garlar amb els passatgers.
Al cap d'una llarga estona sumit en un no res absurd, decideix per fi deixar-ho estar, oblidar-la, guardar definitivament el seu record en suau i bonic cotó fluix i seguir endavant, un pas rere l'altre. Decideix fer ús del seu instint de supervivent i pensar en positiu, preparant mentalment un pla atapeït i alegre per als pròxims dies, els que havien de ser de màxima felicitat amb l'inici d'un futur amb Maria, i que ara seran els de la separació definitiva, de l'adéu irreversible.
Pensa en París, Roma, en com de bé s'ho haurien passat, i llavors un reflex el fa buscar el mòbil. L'engega amb ansietat i, en veure l'avís d'un nou missatge, el cor li fa un salt.
-U sento u sento xro esperam a lio. vinc! prxim tren surt a mtjnit 0005 testimo mua.

En Christian rellegeix el sms mentre el tren creua pobles sense nom. Ara, un somriure esperançat li il.lumina el rostre reflectit al vidre del vagó.


*Repte 335 (Relat guanyador)
Tema: El tren de mitjanit

Comentaris

  • Queca | 19-02-2009 | Valoració: 10

    Que ets un mag de les lletres!

    A mi, personalment, m'encantes, i m'hagués encantat poder dinar aquell dia més a prop teu, per poder xerrar més!

    Una forta abraçada, mil besades i una infinitud de somriures, dolços, dolços.

  • 5è aniversari!!![Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • un relat[Ofensiu]
    ANEROL | 30-08-2008 | Valoració: 10

    que es desenvolupa amb suau cadència, i, al final, les últimes paraules cambien el ritme, salten el cor i el cervell. M'ha agradat

Valoració mitja: 10