El gran dia

Un relat de: foster

-Avui me la follo, d'avui no passa!
En Fèlix treu la moto del pàrking pres d'una excitació quasi malaltissa que no el deixa pensar ni concentrar-se en el que fa. Una sola i aclaparadora idea li abassega l'ànima: follar-se-la. I una única imatge inunda les seves retines impedint-lo veure res més davant seu: els pits enormes de la Clara són uns semàfors en verd que el deixen passar…no només això, el criden, l'atrauen irremeiablement cap aquell viarany obert entre dues valls que el durà pel sender del plaer fins al paradís.
-Glups, ha anat de poc, ara! -es murmura espantat en passar rasant un camió cisterna que s'ha aturat de sobte, quasi sense alentir ni avisar. Però es que l'erecció descomunal que li abonyega les bermudes el té adelerat i li proporciona -sense peatge- un cúmul de fotogrames suggerents i evocadors de corbes i revolts perillosos i alhora embriagadors, flaixos de sexe i de sensuals promeses que avui, el gran dia, esdevidran per fi realitat.
-Sí, a partir de demà -es va repetint en Fèlix -aquesta serà la nostra nit, la nostra primera vegada, la que recordarem per sempre.
Llavors, una mica a contracor, decideix parar un moment a l'àrea de servei per masturbar-se. Té la sensació que si arriba en les actuals condicions, l'encontre esdevindrà no un somni fet realitat, sinó el pitjor i més vergonyant dels malsons: ja s'imagina amb els pantalons abaixats, ella embogida i expectant de grans i infinites sensacions, i, de sobte i quasi immediatament, la inevitable i inoportuna descàrrega de plaer abans d'hora, molt abans d'hora…
Torna a pujar a la moto alleugerit de pes i preocupacions, però no del tot resolt a continuar l'aventura. I si la cosa no funciona, i si ella se li tira al damunt només de veure'l i no hi ha manera d'empalmar-se? Per què ha hagut de cascar-se-la sense pensar-s'ho dues vegades? -es maleeix, pensarós i abatut.
Era, havia de ser una nit inoblidable, però ara se'n sentia incapaç, no podia acarar la situació amb aquell tremolor a les cames. No entén per què s'havia ni plantejat quedar amb ella sabent com és i què li passa amb les noies.

***

Cap cop i trist, en Fèlix treu el mòbil i truca la Clara per dir-li que se li ha espatllat la moto i que ho hauran de deixar per un altre dia…


*REPTE 262 (Relat guanyador)
Tema: "Aquell dia que..."







Comentaris

  • Clar de lluna | 03-03-2008 | Valoració: 10

    ...je je je, és divertidíssim. Podries fer-ne un altre amb la trobada! Les frases que utilitzes i el vocabulari són genials, la situació a la gasolinera i el tremolor de cames posterior un fart de riure, em recorda una anècdota, que no explicaré, que encara ara quan hi penso em "descollono"!!!

    Un petonàs!

  • Molt bo[Ofensiu]
    Honorablemolins | 23-08-2007 | Valoració: 9

    Molt bon relat i molt ben escrit.

  • Aquell dia que vaig fer fallida.[Ofensiu]
    Rodamons | 13-08-2007

    Com la mateixa vida, la festa come´ça amb una traca de colors i acaba en fum que se l'endú el vent.
    M'ho he passat molt bé llegint-ho.
    Salam malekum, o quelcom paregut, beduí i càlides arenes, de dits àgils i pensaments fluits.

Valoració mitja: 9.75