Detall intervenció

RE: Per acabar aquesta desafortunada història ....

Intervenció de: Larivor | 21-04-2005


Molt ben dit Conxa.
Jo per la meva part dir que em sap greu (és sincer) si amb els meus missatges al foro he pogut ferir en Ferran. No tornarà a passar, en aquell moment vaig pensar que ho havia de dir.

Salutacions!


Respostes

  • RE: Per acabar aquesta desafortunada història ....
    Larivor | 21/04/2005 a les 13:08

    Molt ben dit Conxa.
    Jo per la meva part dir que em sap greu (és sincer) si amb els meus missatges al foro he pogut ferir en Ferran. No tornarà a passar, en aquell moment vaig pensar que ho havia de dir.

    Salutacions!

  • RE: He llegit tot el rebombori i crec que tinc que dir la meva
    Josep Bonnín Segura | 21/04/2005 a les 19:22

    En primer lloc, si el tema del relat en castellà és una coincidència i no un plagi (no puc ara mateix afirmar ni una cosa ni l'altra) ja que no he trobat la pagina on llegir-lo, la reacció de Ferran (que per mi té tots els caires d'amenaça) és intolerabla i estic d'acord amb tots el que ho heu afirmat així.
    Si realment fos un plagi a una traducció i aquest texte s'ha publicat aquí, qui ho ha fet, no és fa cap favor i està enganant a tots els altres relataires. En aquest cas, consider que l'èquip de RC, deuria de fer les seves pròpies averiguacions i si realment hi ha un plagi retirar el relat. Sigui de qui sigui.
    Simplement després de llegir tots els missatges del Fòrum he cregut que tenia que donar la meva opinió, malgrat aquestes situacions de crispació mai m'¡han agrada.
    Vull aprofitar per enviar una aferrada pel coll per tu Conxa i per tots els relataires i les relataires.
    Josep
    • RE: RE: He llegit tot el rebombori i crec que tinc que dir la meva
      Ferran de Montagut | 21/04/2005 a les 23:17

      Clar home clar com que es una dona, si fos al contrarino se pas que dirieu, es que un no es pot defensar o que passa?
      • RE: RE: RE: He llegit tot el rebombori i crec que tinc que dir la meva
        Conxa Forteza | 21/04/2005 a les 23:31

        jo ja havia donada la història per acabada, però veig que tu continues, digués que el relat La Dona Pobra és teu, que l'han traduït al castellà i està penjat a devers 30 planes diferents de Internet i et demanaré excuses publicament, si m'he errat no tenc cap problema a demanar-te perdò. Però encara no he sentit ni una paraula per part teva que desmentís el meu comentari damunt el relat.
      • RE: RE: RE: Jo tanc la polèmica i no torn a parlar
        Josep Bonnín Segura | 22/04/2005 a les 00:30

        Ferran, si et sents acusat, tens tot el dret a respondre
        i a deixar clar -amb arguments-que del que t'acusaen no és cert. Això és la democràcia. Les diferències es resolen al tribunal (segons tu advertires) quan el diàleg ja no és possible ( és la meva modesta opinió)
        Argument que desmentis l'acusació que se t'ha fet de moment no n'he llegit cap per part teva. (Jo sóc del que creu en la pressunpció d'inocència). Per una altre part jo no necessit defensar a ningú, ja que n'estic ben segur que Na Conxa és basta per si mateixa i ademés el que he escrit ho escriuria tant fos amb el cas d'un home com amb el d'una dona. Jo simplement crec amb l'èsser humà sense cap tipus d'etiqueta, ni tant sols la difererenciació de gènere.
        Amb aquestes paraules, deix, supós aclarida la teva contestació .
        Una salutació.
        Josep

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.