Detall intervenció

Idees per a reviscolar el repte clàssic?

Intervenció de: Calderer | 12-03-2017


De moment només hi ha in text. Ningú més té alguna idea per reviscolar el repte més antic? No us veieu capaços de fer un escrit proposant, suggerint, imaginant un futur per a aquest repte?

Lluís


Respostes

 • RE: Idees per a reviscolar el repte clàssic?
  Galzeran (homefosc) | 12/03/2017 a les 14:38
  Aparellar-lo amb el concurs ARC de micro relats, dins del mateix període de l'u al vint de cada mes, o fins el diumenge posterior al dia 20, però a un altre nivell, amb més paraules, mil per exemple? seguir posant paraules prohibides o obligades (és un repte i cal fer-ho fàcil?) i fer al guanyador per votació entre tots els qui es presenten, o entre tots els qui vulguin votar, però sols una votació per relataire, els diversos nicks haurien de ser honestos. I qui guanyi convocar el següent mes, i fer-se'n càrrec dels comentaris adients als relats presentats.
  Durant els mesos que el tema està clar, ja que el concurs ens ho indica, cap problema, però la resta de mesos, fora de temporada fins a la nova convocatòria es poden ampliar els temes dins de la mateixa proposta genèrica i fins a nova proposta del concurs, que sol ser cap el novembre. Serien quatre mesos amb tema
  no pautat.
  D'acord, menys llibertat d'elecció temàtica, però pots obligar el tema fent-lo sols de ciència ficció, romàntic, terror, crítica social, meta-literatura... etz.
  Reviscolar la pàgina del Repte o obrin una de nova, i penjant el relat, tant a la pàgina de l'autor com a la del repte, i com a mínim a la de l'autor tots els participants i altres haurien de comentar-lo.
  I per sobre de tot, engrescar a altres relataires comentat-los relats propis.
  Comentar altres relataires i engrescar-los a participar obre nous reptaires.

  Ja direu!

  Ferran

  PS
  ho penjo com un relat més, però fora de concurs, malgrat em comprometo a utilitzar algun dels meus nicks per participar-hi algun cop.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: