Que els gats tornin a ser negres

Un relat de: Marteva
25 de novembre de 2150, 06:53, hora zulú, coordenades vint-i-nou graus nord, trenta-un graus est. La visibilitat és molt baixa. Hi ha molta pols i l'aterratge no és segur, però tirarem endavant seguint les instruccions rebudes. Iniciem aproximació.
Segons el GPS, estem sobrevolant el que havia estat l'altiplà de Gizeh, on fa temps immemorials hi va haver la piràmide més gran d'Egipte. El nostre objectiu és escanejar les inscripcions que han quedat al descobert després del darrer esfondrament.
Els científics de la cúpula de Nova Brussel·les, amb seu a l'illa d'Àustria, creuen fermament que en aquests jeroglífics hi havia la clau per evitar l'extinció de la humanitat.
25 de novembre de 2150, 10:00, hora zulú, hem finalitzat l'escaneig. Esperem que la qualitat de les imatges sigui suficient. Enviament de les imatges immediat. Ens hem de retirar; la calor i la radiació estan per sobre dels nivells tolerables.
25 de desembre de 2150. Piulada institucional. "Descobriments sorprenents en la darrera expedició a la gran illa africana". Després d'una anàlisi exhaustiva de les imatges rebudes des de Gizeh, els científics conclouen que la clau del declivi de la humanitat recau en els gats. Més concretament en els gats negres.
Els historiadors expliquen que fa més d'un segle, quan encara hi havia continents, també existia una raça de gats que tenien el pèl completament negre. La cultura popular d'aquella època creia que aquests gats eren portadors de mala sort, motiu pel qual la raça es va acabar extingint.
En la traducció del jeroglífic egipci, poble que considerava deïtats els seus gats, es fa palès que els gats negres eren éssers espiritualment superiors que podien equilibrar la ment dels que hi estaven a prop. El laboratori mundial de genètica molecular, està treballant actualment en el que serà el projecte més important de tots els temps, amb l'objectiu d'aconseguir que els gats tornin a ser negres.

Comentaris

  • Capgirament[Ofensiu]
    Solsona Bot | 19-11-2022

    Un relat sorprenent que capgira la malastrugança dels gats negres i fa que els lectors vulguem arribar al final per conèixer la seva resolució. Esperem que no arribi a fer-se realitat aquest món distòpic. Felicitacions i sort!

  • Autodestrucció [Ofensiu]
    Prou bé | 07-11-2022

    La antiga civilització s'autodestrueix a través de l'extinció dels gats negres... Per una superstició! No es inversemblant la estultícia de la societat actual allunyada de la realitat i amb somnis de supèrbia de dominació.
    Un relat original molt ben escrit i que convida a la reflexió.
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Eliminar un factor de malastrugança [Ofensiu]
    llpages | 06-11-2022 | Valoració: 10

    comporta més desgràcia encara. Una idea tan original com ben desenvolupada, m'ha agradat! Enhorabona, Marteva!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Marteva

15 Relats

43 Comentaris

13241 Lectures

Valoració de l'autor: 9.08

Biografia:
Dona, catalana, filla, mare, amiga. M'agrada molt llegir i de tant en tant, m'atreveixo a escriure una mica.

El meu e-mail:
aldavert75@gmail.con