UN FORAT AL MITJÓ

Un relat de: Marteva
El va buscar una i una altra vegada. No només al calaix on solia guardar-lo, sinó també a tots els altres calaixos, al fons de l'armari, sota el llit. Fins i tot va provar sort dins del forn. I no hi va haver manera.
Va sortir de casa més incòmode i neguitós de l’habitual, però va intentar convèncer-se que tot aniria bé, que no es podia fer cas de ximpleries com aquella.
No sabrem mai si es va enlluernar en sortir del maleït revolt (aquell dia, estranyament, no portava les ulleres de sol), o va distreure's en mirar el mòbil (aquell dia, anormalment, no portava connectat el mans lliures).
Ell, però, va morir convençut que tot va ser causat pels maleïts mitjons que es va veure obligat a posar-se aquell matí.
Per sort o per desgràcia, la seva mare, al cel sia, era molt polida, i sempre li recalcava que mai s’havia de sortir de casa amb la roba interior bruta o foradada, "perquè no se sap mai si et passarà alguna cosa"
I ell havia convertit en amulet l'hàbit de posar-se mitjons foradats cada cop que havia de fer un viatge llarg, convençut que així esquivaria la desgràcia.

Comentaris

  • Correcció [Ofensiu]
    Prou bé | 24-01-2023

    Del títol: un forat

  • Un fot[Ofensiu]
    Prou bé | 24-01-2023

    Curiós confiar en un forat! Relat ben pensat i bes descrit!
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Mai se sap[Ofensiu]
    Marina i punt | 17-01-2023

    Això d'anar amb la roba interior neta "per un si de cas" ja ho havia sentit i sempre m'ha fet molta gràcia. La idea de buscar un mitjó dins del forn encara m'ha fet riure més. Relat curt i divertit, sort!

    Salutacions

  • consells de la mare[Ofensiu]
    Atlantis | 17-01-2023

    portar alguna peça de roba determinada és una superstició bastant usual. El què m'ha fet riure és que sigui un mitjó amb un forat. També m'ha agradat que sigui un relat curt.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Marteva

15 Relats

43 Comentaris

13253 Lectures

Valoració de l'autor: 9.08

Biografia:
Dona, catalana, filla, mare, amiga. M'agrada molt llegir i de tant en tant, m'atreveixo a escriure una mica.

El meu e-mail:
aldavert75@gmail.con