Fulles de tardor

Un relat de: Magda Garcia
Des de feia uns dies tenia menys energia vital i se sentia més pàl•lida, més groguenca. Estava amoïnada. Sempre havia anat consolidant-se, creixent normalment, movent-se amb naturalitat i guanyant pes progressivament. Tanmateix, des de feia uns dies es notava més prima, amb menys força i diria que s’estava encongint. I el cas és que a les seves veïnes i companyes els hi succeïa el mateix, perquè ella escoltava les seves converses i constatava que totes estaven vivint el mateix procés. I és que la tardor és el que té. I les fulles, malgrat segurament voldrien continuar a les branques, van caient….

Comentaris

  • El pas de la vida[Ofensiu]
    Prou bé | 20-10-2021

    Magnífica recreació en un fet real, el de la vida de les fulles caduques, del que és el cole vital!
    Amb paraules belles i ben trobades ens poses davant de l'única cosa segura que tenim en néixer....
    Amb total cordialitat

  • Cicle[Ofensiu]
    Carme Alcoverro | 18-10-2021

    Una bonica humanització de les fulles de la tardor... Tot segueix el seu cicle! M'ha agradat!

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

39028 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.