Casa de muntanya (II)

Un relat de: Sol_ixent
Estava ben humida, l’M ho sabia i em va començar a penetrar amb dos dits. El G per darrere m’estava acariciant els pits amb les seves mans robustes i jo ja tenia els mugrons ben erectes.

L’M em va ajeure al llit i em va posar el seu membre en erecció a la boca. Estava força ben dotat, era ample i llarg ―sabia que no em decebria!―, llavors el G es va estirar al costat i va començar a tocar-me suaument la vagina. Ràpidament l’M em va treure el penis de la boca i es va córrer a fora. En girar el cap vaig veure el G posar-se un preservatiu i col·locar-se a sobre meu per follar-me, amb tanta excitació per ambdues parts que al cap de poc ja estàvem desbocats i gemegant. Quan el ritme va començar a baixar vam acabar un al costat de l’altre abraçats i suats. Mai havia sentit una sensació tan plaent!

El G es va endormiscar i poc després vaig sentir la mirada de l’M, que ens observava dret a la porta, somrient i encara nu.
―Vols acompanyar-me a l’altra habitació? ―em va dir fluixet per no despertar a l’amic.

Em vaig aixecar, li vaig fer un petó als morros i li vaig agafar de la mà. Un cop allà, amb la seva boca va començar a mamar del meu pit dret. Després em va mossegar suaument la teta esquerra i ja em notava mullada de nou. Les nostres boques es van trobar. La meva llengua li va entrar ben endins, després la seva va penetrar dins la meva boca omplint-la. A poc a poc vaig anar baixant la mà fins a agafar-li tota la titola i li vaig començar a acariciar. El ritme va anar pujant fins que el seu clímax va arribar. Ens vam estirar junts, li vaig començar a acariciar la cara i a fer-li petons per darrera l’orella.

―Ets tan bonica! ―em va dir― Vaig saber des del primer moment que series una companya excel·lent!

Ja recuperat, em va començar a grapejar el cony, que continuava ben moll i a punt d’explotar, i em va fer veure les estrelles en pocs segons.

No sé quanta estona va passar però de sobte érem tots tres en aquell mateix llit, encara despullats i amb més ganes de sexe.

L’M va trencar el silenci:
―Posem música? He vist un tocadiscos al menjador i jo sempre viatjo amb els meus discos preferits, els que mai passen de moda.

Va començar a sonar la veu sensual del Gainsbourg i el G em va agafar suaument per la cintura, indicant-me que m’asseies a sobre la seva falda. Carícies excitants al clítoris i vaig veure que el paio ja anava dret. L’M ens va acostar un condó i el lubricant, i sense gaires més preàmbuls, vaig notar com el tenia a dins i vam començar a cavalcar junts ―quin viatge més intens!― L’M era al darrere, de genolls, pessigant-me suaument els mugrons.

No recordo amb claredat tot el que va venir després, ni tampoc sabria ben bé com definir-ho. Si ho intentés, ho compararia a un viatge cap a l’extàsi més profund.

Comentaris

  • Les cançons[Ofensiu]
    Sol_ixent | 23-08-2021

    Per si us ve de gust buscar i escoltar les cançons a les quals faig referència al segon i al tercer relat, són:

    Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime,...Moi Non Plus
    Jane Birkin - Jane B.

    *Pertanyen al disc: Jane Birkin & Serge Gainsbourg.

  • Hola, bona nit Sol_ixent [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 17-08-2021


    Espere que estigues bé i et vaja el millor possible. Et comente que últimament tinc un poema editat. Hui me'n recordat de tu, així que quan pugues de temps, ja em diràs en la meua pàgina. Gràcies per ser una bona relataire. (No t'obligue, simplement t'invite.

    Salutacions.
    PERLA DE VELLUT

  • atrevit i desinhibit[Ofensiu]
    Homo insciens | 06-08-2021

    M'agrada el relat perquè és atrevit i desinhibit, i això ajuda a normalitzar una sexualitat lliure i sense prejudicis també per la dona, clar que sí. Fer-lo amb dues parts ha sigut una bona idea perquè la primera et deixa enganxada, tot i que ja imagines com continua... Em recorda a un llibre de l'Elisabet Benavent que narra també la història d'una noia que es troba en una relació a tres bandes amb dos nois. Ella abans de poder-ho gaudir ha de superar les seves pròpies idees preconcebudes sobre el sexe, les relacions i els rols que s'hi juguen. 

  • Molta energia eròtica. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 05-08-2021 | Valoració: 10

    Aquesta segon part, m'ha atret l'atenció, per la seua acció tan dinàmica que arriba a la profunditat del sexe més suau i d'excitació. Fins l'M i el G hi ha molt acció profunda de sexe molt profund.
    Molt bon relat per a relaxar-se suaument en totes les frases.
    Molt entretingut

  • No se pas si...[Ofensiu]
    Endevina'm | 04-08-2021

    ...si hi ha tercera part, però la primera em va sobtar, per la gosadia de la protagonista, en acceptar una invitació tan poc usual, però és part del joc, imagino.

    I un cop llegida aquesta segona fa que en vulguis més. No ho pots deixar aquí, bé, espero que no.

    La primera no em va decebre, i aquesta segona m'ha deixat esgotat, aquesta seria la paraula, sí. El ritme narratiu que imposes està molt ajustat a la situació, ara lent, ara ràpid. Tot plegat, un bon relat ben ambientat, i molt càlid, la veritat.

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

142 Relats

444 Comentaris

129519 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)