Aquesta història

Un relat de: Sol_ixent

Aquesta incertesa de no saber què passarà demà, de tenir ganes de deixar-ho anar tot alhora però també de menjar-se el món.
Aquesta sensació de veure com les coses, un cop a les teves mans, s'escolen, com si de sorra de la platja es tractés.
Aquestes ganes de tenir-te, aquesta angoixa que m'oprimeix el pit i que em roba el somriure i em fa brollar aquestes llàgrimes que tanta basarda em fan.
Aquest temps maleït que no passa, i aquestes llargues nits en què no paro de donar voltes al cap i al llit amb la mateixa història amunt i avall.
Aquest món boig, que m'accepta però no em comprèn, que m'observa, però no m'ajuda, que em veu com caic però no fa res perquè m'aixequi.
Aquesta història, que fa temps que va començar però mai sé si acabarà. I tu, per sobre de tot.

Comentaris

  • jo altre cop[Ofensiu]
    Azalea | 13-03-2006

    ei!
    que he vist el teu comentari, gràcies per tornar-me'l :P

    Bé.. ja passa a vegades que un mateix relat és interpretat de diverses maneres per cada persona, segons la nostra experiència i segons el que ens fa sentir, segons l'estat d'ànim en què ens trobem, i sobretot, segons el què hi volem veure, molt sovint.
    En aquest cas no l'he interpretat de la manera adequada, però de totes maneres quan el llegeixi seguiré interpretant-lo igual, perquè és el que em transmet, i m'agrada.
    No et fa res, oi?
    Jo a vegades faig relats amb poques paraules, però que per mi cada paraula diu moltes coses, i això fa que cada lector l'interpreti a la seva manera.. i estic segura que gairebé ningú els interpreta de la manera que els sento jo, però bé, aquí també està la gràcia... jeje per alguna cosa són meus, no? el seu sentit és com una cosa meva i prou...
    jaja vaia rollo stik fent.
    Doncs total, que jo també penso que aquest relat té una força brutal, ja t'ho he dit em sembla, però m'encanta. Descrius el que sento jo.. encara que potser no sigui la teva intenció.
    Gràcies, m'agraden molt els teus relats, et seguiré llegint.
    Petons!!!

  • uffff[Ofensiu]
    Azalea | 13-03-2006 | Valoració: 10

    genial!!!!!!!
    les histories que se suposa que han acabat, però que els dos sabem que no sabem quan acabaran en realitat... Perquè segueixes pensant en ell... I de tant en tant, en sentir aquella canço, en veure aquella foto, en recordar.. et regalimen les llàgrimes galta avall altre cop... i t'adones que t'havies equivocat. Encara no ha acabat la història. Ell, encara, per sobre tot... discretament, amb silenci.

  • M'encanta[Ofensiu]
    hilderoy | 07-03-2006 | Valoració: 10

    Uuuuuffff...
    No saps com m'arriba a agradar aquest poema!
    Es que es genial, ho reflecteixes tot a la meravella, cada paraula té algun sentit, nose... i la frase final... M'ENCANTA!!!

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

140 Relats

441 Comentaris

129742 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)