Amagats a la sabana

Un relat de: Magda Garcia
Llepem els nostres pelatges i ens fem costat els uns als altres afectuosament. Som felins africans. Animals de costums.
Però aquests darrers temps ja no teníem intimitat. Sempre hi havia paparazzis, amb impressionants objectius acoblats a les seves càmeres, seguint-nos la pista. Ens va costar decidir-nos. Però un cop reflexionat amb calma ho vàrem veure com la solució més encertada. I des de llavors estem la mar de tranquils.
Tenim una parella que s'ha ofert a cridar l'atenció dels fotògrafs i així la resta de la manada podem continuar com sempre. Nosaltres som els que realment vivim lliurement. Amagats als paratges més recòndits i solitaris de la sabana. Això és vida!

Comentaris

 • interferències[Ofensiu]
  Atlantis | 10-04-2023

  A part de la reflexió de les interferències que el homo sapients fa a la vida dels animals, m'agrada del relat que siguin ells els narradors.

 • Tenim...[Ofensiu]
  llpages | 08-04-2023 | Valoració: 10

  tant d'aprendre dels animals! Potser som els reis de la creació, però també alhora de la destrucció: incendis provocats, contaminació ambiental, etc... Reflexionem-hi, germans! Un apunt ben encertat, Magda Garcia!

 • Bona solució[Ofensiu]
  Rosa Gubau | 08-04-2023 | Valoració: 10

  Quina bona idea, aquests felins són intel.ligents. Veritablement els humans no tenim cura amb massa coses, interrompre en la seva vida és una malifeta, que hauríem de tenir en compte. Bon missatge. Per pensar-hi.

  M'ha agradat molt Magda. Bona Setmana santa.

  Una abraçada.

  Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Magda Garcia

Magda Garcia

123 Relats

376 Comentaris

28364 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

També tinc un parell de contes publicats a l'Argentina i he estat finalista de diferents concursos.