Detall intervenció

valoració dels relats

Intervenció de: ignasicarsícostas | 08-01-2018

Hola, no trobo i crec que ho vaig llegir en algún lloc, com es puntuen els relataires, partint de les puntuacions dels relats. Sembla que surts amb un cinc, però no entenc la resta. Com hi ha tants relataires amb 9,99? Gràcies.


Respostes

  • RE: valoració dels relats
    lisboa | 09/01/2018 a les 09:41
    Quan fas un comentari, tens l'opció de valorar el relat.
    És una valoració sense sentit, una mena de mercantilisme infantil i un punt patètic: jo et voto "10" i així tu també em votaràs amb un "10". És una puntuació que afegeix un punt competitiu a la pàgina del tot innecessari.
    Tots hi hem jugat en algun moment, per això tants relataires amb 9,99. Els "10" es consideren una obligació, i puntuar més baix una mena de càstig.
    Una bona opció és comentar però no puntuar, així no baixes la mitjana de ningú i no et veus obligat a repartir "10"'s com si fossin caramels en la cavalcada de reis. I al cap i a la fi, l'interessant per qui vol millorar com escriptor, és rebre una opinió crítica, sincera i respectuosa.
    Quan RC era una pàgina més viva que no pas ara -fa molt, molt temps-, hi havia hagut debats respecte a les valoracions, a vegades debats agres, però mai s'havia arribat a cap mena de conclusió.
  • RE: valoració dels relats
    ignasicarsícostas | 09/01/2018 a les 11:33
    Moltes gràcies!!!! Lisboa, es que no entenia com es comptabiltza. Gràcies pel teu temps.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.