Detall intervenció

Substantius i adjectius (a pivotatomic, foster i els reptaires)

Intervenció de: Espiadimonis | 30-12-2005


Bé, he tingut el plaer i el desconcert de veure que he guanyat el repte 78 o LXXVIII (sempre he trobat que els nombres romans tenen més gràcia), però que hi ha un tema que posa en dubte la validesa del veredicte.

En el meu relat escric: en estat terminal, de manera que, efectivament, uso la paraula terminal com a adjectiu, encara que per ser sincer no hi vaig ni pensar en si posava les paraules en un mode o altre.

Considero però que cal seguir les normes i que si m'he equivocat seria com donar-li el premi a algú que s'ha passat de paraules, cosa que provocaria un greuge comparatiu amb els demés participants. Crec que s'hauria de sotmetre a votació popular. Jo tinc fins al migdia per preparar el nou repte, si es considera que l'he de fer jo. En el fons, com que segurament no podré conectar-me a Internette fins dilluns o així, igual m'estalvieu el marró i tot!

Espiadiomis dixit.


Respostes

  • Vinga, vinga...
    Màndalf | 30/12/2005 a les 11:02

    no et fassis l'espavilat i posa el repte seventinain que encara s'acabarà l'any...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.