Detall intervenció

Gràcies a tú, maca!

Intervenció de: NinniN | 28-06-2005


Doncs això... gràcies a tú, maca.

Els teus comentaris m'han fet somriure!

Que passis unes molt bones vacances!

NinniN


Respostes

  • jajajaja! de res! I gràcies per les aclaracions! ;)
    kispar fidu | 28/06/2005 a les 16:35

    ( Lo de que fossis gai, no ho havia pas pensat... Si ho dius per lo del pseudònim, que en llegir NinniN, sempre em pensava que erets un noi, és pel simple nom, o sigui: que NinniN, no sé perquè, però sempre em fa pensar en un noi... ;) Però en cap moment m'ha donat la sensació de què fossis gai... que no en tindria res en contra, eh!!! )

    Ostres, doncs jo si que em pensava que eren (almenys en part) biogràfics els teus relats... no sé, em donava aquesta impressió, jajaja. Però de fet, me'n alegro de que no sigui així (almenys per la majoria...) perquè no voldria pas que t'infravaloressis, ni que es vengèssin de tu, etc, jajajaja

    Apa doncs! De res pel que fa als comentaris (era un avanç de la teva setmana que encara li falten uns dies per acabar...) i a més que aquesta web per mi és un vici, i sobretot ara que estant de vacances, pus dedicar-hi més temps, i les hores se'm passen volant!!!

    jajajaja

    Bones vacances!!!
    Gemm@
    • Gràcies a tú, maca!
      NinniN | 28/06/2005 a les 16:40

      Doncs això... gràcies a tú, maca.

      Els teus comentaris m'han fet somriure!

      Que passis unes molt bones vacances!

      NinniN
  • RE: Per a Kispar fidu (gràcies pels comments!)
    walsmith | 17/07/2019 a les 15:13
    Writing an autobiography isn't always an clean project, it's certainly extra difficult than writing biography. First and fundamental, one should ask himself if he is ready to write one and then Buy Assignment Online. When someone makes a decision to put in writing his own story.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.