Detall intervenció

Dubte sobre com vendre per Nadal

Intervenció de: Ainoa | 05-12-2005


Hola! Esgotats tots el recursos d'internet, i dels telefons de l'ajuntament que no serveixen per res, acabo per venir a Rc que com que hi ha tanta gent, algú de vosaltres em respondra. Des de fa un temps, amb la meva germana i una cosina, fem collarets, anells, pulseres i arracades, ara també fem miralls, amb "fimo" (per qui no ho sapigui és com una plastelina que es cou) i a l'estiu vam posar una paradeta al poble, però allà no et demanen ni papers ni llicències ni res. Ara volíem posar-nos per Nadal, però no hi ha manera que ningú respongui als dubtes, tothom diu que has de pertanyer a una associació o un gremi o no sé que. Ara volíem probar de demanar algú que tingui parada a la Gran Via de compartir parada, però no coneixem ningú. Si algú de vosaltres sap del tema, coneix algú o d'algun poble que possim fira de Nadal i sàpigui com aconseguir paper o si no en fan falta, si us plau que ho digui!! Estem desesperades, perque de moment venem a coneguts, a familiars, amics, a la feina, però es clar. A veure si entre tots ens ajudeu!!

Merci i si va tot bé, ens veiem aquesta setmana

Un super petó.

Ainoa


Respostes

 • Ainoa....
  Bruixot | 05/12/2005 a les 19:44

  Hi ha pobles que fan fires per Nadal i no demanen papers ni res, sempre que sigui "artesania" que ho facis tu. Però per fer-ho per Nadal t'hauries d'haver mogut abans (els llocs que jo conec), doncs o bé ja les han fet o bé ja estan tots els llocs agafats.
  El que si que potser que et facin pagar alguna cosa.
  Un lloc que està bé, si no recordo malament, és Caldes de Montbui, fan fira de Nadal i alguna altre fira durant l'any. Em sembla recordar que trucaves a l'ajuntament i ells et deien que fer.
  També hi havia Piera, i algun altre poble que no recordo.
  A, si, a Sants també hi ha una fira per Nadal, però son bastants dies i no se si t'interessaria. De totes maneres sempre és bo contactar amb els organitzadors amb temps.
  La fira de la Gran Via (de Barcelona, imagino) sé que és bastant cara (vull dir que has de pagar bastant per estar-hi) i molt dura (són molts dies i has de tenir bastantes coses per vendre).
  Donat que vindràs Dijous si vols em pots preguntar alguna cosa, tot i que no sé gaire més del que t'he dit.

  Bruixot
  • RE: Ainoa....
   Ainoa | 05/12/2005 a les 20:20

   doncs molt possiblement si, et preguntaria bastant més!!

   Merci

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.