Detall intervenció

3 coses, el primer per a la conxa, el segon per la Llibre i l'última per a tots

Intervenció de: Linkinpark | 02-03-2005


1r, conxa no et desanimis, jo faig moltes faltes d'ortografía, a q en el meu poble es parla un català molt castellanitzat. I no em desanimo, ja milloraré, i tu x q tens q deixar una cosa q t'agrada per tan poca cosa com fer faltes d'ortografia?? Q vols q et digui, no sembla molt convincent.
2n, Llibre, en la teva setmana no t'he comentat (ni tampoc al cescarnau ni a la Brideshead, però ja tindran temps...). Així q vaig a treure temps d'on pugui per comentarte, ja q tu em vas comentar força.
3r, a mi m'agrada molt la música, i m'agradaria saber, els vostres grups o cantants de música preferits. I si pot ser la vostra cançó preferida, jo ja us dit q el meu grup preferit (encara q no pareixi) és LINKIN PARK, i cançó, IN THE END, del mateix grup. Gràcies!!!


Respostes

  • RE: 3 coses, el primer per a la conxa, el segon per la Llibre i l'última per a tots
    Equinozio | 02/03/2005 a les 22:28

    Anims Conxa!!
    Que jo tampoc trobo la inspirció per escriure i no em desespero, o potser si.Bé no deixis d'escriure!! Les faltes d'ortografia no son un problema per llegir-lo, perquè si dóna sentiment es allo mes important.

    Bé linkin park a mi, d'aquest grup m'agrada la de numb, de sau 'els dies passen', de sopa de cabra 'podre tornar enrera', de gossos 'quan et sentis de marbre' de lax'n'busto ' la meva terra es el mar', d'amarla 'Siento que te extraño'de mago de oz 'La danza del fuego', de dido 'Life for rent' de la fuga 'balada del despertador' de l'oreja de van gogh 'Mariposa'us recomano a tots busqueu una canço que es diu 'wind' d'Akeboshi. si en vols mes... jejejej

    APa anims CONXA!!
    El dia nou et vull veure com una escriptora!!! no una lectora!!


    Deu i records a tots
    Equinozio
  • RE: 3 coses, el primer per a la conxa, el segon per la Llibre i l'última per a tots
    David Gómez Simó | 02/03/2005 a les 23:44

    Ara mateix estic escoltant Heroes del Silencio, el gran Enrique BunBury y la cançó No más lágrimas, no deixis de fer-ho.


    Anim Conxa!!!!!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.