El regne de les bruixes

Un relat de: uanra

***


Hola sóc Stilton, Gerónimo Stilton. Era un dia assolellat en què la gent de Ratalona sortia al carrer. Jo no vaig sortir de casa perquè estava molt cansat. Vaig anar a descansar, però, quan vaig tenir la posició correcta, un morro gegant em va tocar. Era el drac de l'arc de Sant Martí!!! Ell em va dir que havien capturat la reina de les fades!!! Jo vaig preguntar:

-Qui l'ha capturada?

-La reina de les bruixes!!! -va respondre.

-Vols dirPhotobucket, la reina de les bruixes?

-Sí -va contestar.

Vam començar a volar fins arribar al regne de les bruixes. Estava ple d'esquelets. FEIA UNA PUDOR HORRIBLE.

Vaig trobar el castell d'Photobucket. Era terroríííííííííííííííííííííííííííífic!!! Vam entrar sense fer soroll i vam veure Photobucket, la reina de les bruixes!!!!

Jo li vaig dir al drac de l'arc de Sant Martí:

-Ho sento, hauràs de sortir perquè Photobucket no et pugui veure.

Ell se'n va anar trist. Jo sí que n'estava, de penedit. Sí, sí, sí, sí...

Jo estava espantat i els bigotis em tremolaven de por!!! De sobte, el drac de l'arc de Sant Martí li va tirar una flamarada a Photobucket. Va començar a córrer per buscar aigua, va dir:

-Porteu-me aigua, ganduls, o us mato!!!!

Els seus criats van dir, alhora:

-No, no, no, no, no, no, nooooooooooo!!!

-Doncs, porteu-me l'aiguaaaaaaa!!! -va dir Photobucket.

Drac Stilton

Li van tirar l'aigua i ella va dir:

-Ja era horaaaaaaa!!!

Snif, snif, snif, snif... Sentia l'olor de, de, de, de què? De seguida ho vaig saber, era de sofre!!! Feia una pudor espantosaaaaaaa! Vaig veure una pinça i me la vaig ficar al nas. Després vaig enganxar la pinça al cul d'Photobucket. Ella va xisclar:

-Aaaaaiiiiiiiiiiii! Qui m'ha posat la pinça al cul?

Vaig pensar que ara ella cridaria les seves criades. Doncs, no, ella sola es va treure la pinça del cul.

El drac de l'arc de Sant Martí va mossegar Photobucket i se la va emportar al jardí. A mi em, va agafar i jo li vaig dir:

-On està la reina de les fadeeeeeeeees?

Ella no va contestar i se'n va anar corrents. Jo la vaig seguir, pensant que em portaria fins a la reina de les fades. Vaig tenir raó perquè la vaig veure. Estava tancada en una gàbia!!! Jo la vaig intentar treure amb totes les meves forces. Era inútil perquè no s'obria. Jo vaig preguntar:

-On està Photobucket?

La reina de les fades em va dir:

-Ha pujat per l'escala.

-Gràciiiiies!!! -li vaig respondre.

I me'n vaig anar corrents per l'escala i la vaig veure amb una clau. Jo vaig pensar que podia ser de la gàbia i la hi vaig treure per sorpresa. Vaig baixar ràpidament i vaig obrir la reina de les fades, vam pujar sobre el drac de l'arc de Sant Martí.

-Cap al regne de les fades!!!!!!!!!! -vaig cridar jo.

Quan vam arribar, jo estava marejat i el cap em rodolava,rodolava petit

Em va ficar gel i em van dir:

-T'has fet un cop al cap.

Ara ho recordava: quan havia baixat les escales em vaig donar un cop al cap. Llavors li vaig dir al drac de l'arc de Sant Martí:

-He de tornar a casa.

Ell em va proposar que pugés a sobre seu. Ràpidament vam arribar a casa i me'n vaig anar a dormir.


04-03-2010

Comentaris

  • Imaginació[Ofensiu]
    Materile | 22-06-2011

    Hola, Uanra!

    M'ha agradat molt aquest conte i no és gens fàcil fer-ne d'aquest estil. Aquest té molta força, imaginació i "efectes especials" que el fan més intens.
    FELICITATS!!!

    Una abraçada,

    Materile

  • molt simpatic[Ofensiu]
    Shu Hua | 29-07-2010

    Hola, Arnau,
    jo em trobo sovint amb la teva mama pel carrer i ella em va dir que eres autor de relats.
    T'he de dir que escrius molt bé i aquest relat és ingenyós i simpàtic. Digue'm, tu sol has fet aquestes lletres tan xules?

    una abraçada
    gloria

  • No puc deixar...[Ofensiu]


    No puc deixar passar més dies sense dir-vos, a vosaltres els set autors que veu fer realitat Els contes dels més petits de relatencatala.com (estepa3, güitxi, Hannah, ponni, REGOR, Safir i uanra) que em va fer molta il·lusió veure con signàveu els vostres contes. Espero que no oblideu aquest Sant Jordi... el primer, potser, de la vostra futura vida literària...
    Un petó ben fort!
    -Joan-

  • Boníssim!![Ofensiu]
    Naiade | 15-04-2010

    Quan el dia de la calçotada em vas dir que tenies un conte a publicar (imagino que era aquest) No m'esperava una historia tan divertida.
    Segur que a l'escola els encantaria fer-ne una obra de teatre, si s'animen, a mi m'agradaria veure-la. Tu tindries de fer de Stilton, el paper et quedaria molt bé.
    He trobat un conte molt ben construït, i amb uns dibuixos i lletres acolorides fantàstics.
    M'ha encantat el tros de la pinça al cul( ben fet) i també m'ha cridat l'atenció que els bigotis et tremolessin de por, això no se perquè em dona que té a veure amb la Guspira...
    Et felicito Arnau per un conte tan especial, ple de imaginació i sobretot tan divertit. Ja estic esperant llegir el proper.
    Una abraçada pe tu i una moixaina per la Guspira

  • ponni la millor que monta a cavall o a ponni[Ofensiu]
    ponni | 13-04-2010 | Valoració: 7

    Hola uanra m'ha agradat molt el conte, lo que mes mha agradat es la bruixa. Si tingues una pelicula la veuria mil cops seguits o mes. Tu saps perque la va robar la fada?

    ponni

  • Renoi! Quin conte més bo![Ofensiu]
    Shaudin Melgar-Foraster | 12-04-2010 | Valoració: 10

    D'imaginació no te'n manca ni una miqueta. M'ho he passat d'allò més bé llegint aquesta aventura de l'Stilton feta per tu. I m'agrada molt el personatge del drac de l'arc de Sant Martí. I la bruixota Stria fa por, però és divertit el que passa amb ella. Ah, i les iŀlustracions animen molt la història.
    Enhorabona, noiet!
    Shaudin

  • Genial[Ofensiu]
    violetaclara | 08-04-2010 | Valoració: 10

    Genial Uanra, genial!!! Tant el teu relat, com el dibuix del teu amic estan molt molt bé! Un 10 per a tu, un 10 per a l'il·lustrador i un 10 per a qui t'hagi ajudat a posar els "efectes especials" de les lletres!!

    La veritat és que cada dia em sorprens més! :)

    Una abraçada beeeeeeen forta!!!!

    Violeta clara ;)

  • Que xulo, uanra, que xulo![Ofensiu]
    Dolça Parvati | 28-03-2010 | Valoració: 10

    Que emocionant la història, que xulíssims els efectes i il·lustracions! Esteu fets uns artistes!

    A la teua amigueta Anna li agrada també el G. Stilton. Així que segur que gaudirà molt llegint la teua història. :-)

    Per cert, que guapos que esteu tu i la Guspira a la foto de la bio, carai!

    Besets.

  • Molt bonic tot ![Ofensiu]
    Núria Niubó | 27-03-2010 | Valoració: 10

    Felicitats Arnau, quin conte més original i divertit, suposo que el deus haver llegit a l'escola , eh!
    És molt bonic que t'agradi escriure i estic segura que també t'agrada llegir, per què escrius molt bé, i llegint s'aprèn molt, a més ara que s'apropa Sant Jordi el tema és molt adient.


  • Enhorabona, Arnau,[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 27-03-2010 | Valoració: 10

    pel teu relat, pels teus dibuixos, per la teva imaginació, que és un ingredient molt important per a cuinar relats saborosos. Tho passes bé escrivint? És una manera molt agradosa de viure la vida com un vol, sense prohibicions ni límits. Tot està permès quan un escriu. Pot pujar a l'arc de Sant Martí o construir-se una caseta de xocolata o viatjar a les banyes de la lluna en un sospir. És la grandesa de l'escriptor.

    Molts petons d'osset de mimosín

    Aurora

  • Hola uanra![Ofensiu]
    Nonna_Carme | 27-03-2010 | Valoració: 10

    Et vaig dir que te'l comentaria i aquí estic.
    M'ha semblat un conte deliciós, ple de màgia i fantasia. La que s'havia de donar el cop al cap era la bruixa i que li sortís un nyanyo ben gros , ben gros.
    Et felicito pel conte i per tenir un amic que dibuixa tan bé.
    Un petonàs.
    Nonna

  • ala!!![Ofensiu]
    perunforat | 24-03-2010

    que xulo!jejeje!Carai has fet un treball excel.lent!!!ET FELICITO!!!

    Raquel

  • Espectacular![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 24-03-2010 | Valoració: 10

    Un conte preciós, ple d'imaginació i fantasia. Uns diàlegs molt àgils i enginyosos. La combinació amb els dibuixos de colors és com si emboliquessis un bon regal en un magnífic paper brillant i un bon llaç.
    Aprofito per dir-te que això de llegir en públic ho fas molt bé, vas camí de fer-ho com la mama i l'avi Joan. Caram, els Gausachs sou fantàstics!
    Una abraçada ben forta, uanra.

    Mercè

    PS. Suposo que deus estar molt content amb el recull de contes infantils d'RC. A veure si teniu sort i podem veure el llibre publicat per Sant Jordi a la paradeta de Relats.

  • M'ha encantat[Ofensiu]

    Realment he viscut la història i ja veia la bruixa venir cap aquí. Molt bé els dibuixos i les lletres perquè li donen un aire nou i divertit i et capfiques més en la història. Segueix escrivint!

  • Et mereixes la millor de les notes![Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 23-03-2010 | Valoració: 10

    Caram, he quedat ben impresionada, eh? tant per la història, que m'ha semblat molt ocurrent, com per com l'expliques. Els diàlegs són importants i tu els fas anar amb soltura, com el teu avi (és clar, amb un mestre així...!)
    També m'han semblat molt originals tant els dibuixos com la forma de les lletres, i els colors que has triat, intercalades en el text, i el nom tan encertat que li has sabut trobar a la bruixa dolenta.
    Saps què? jo, de tu, seguiria fent històries com aquestes que t'inventes i que després escrius perquè les puguem llegir tots nosaltres. A mi m'agrada molt llegir els teus contes, i més ara, que hi afegeixes dibuixos i colors.
    Una abraçada i un petó molt gran, Arnau (uanra)

  • 12+12[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 22-03-2010 | Valoració: 10

    Aquesta vegada, Arnau, et posaria un 12, tan pel text com pels dibuixos. És un conte molt divertit i molt alegre. Mira si m'ha agradat, que ara mateix li envio a la teva mare unes bases per un concurs de contes, aviam si t'hi pots presentar. Tu, arribaràs molt lluny!... I si no "tiempo al tiempo" Que diu l'avi Joan? Suposo que li agrada moltíssim tot el que escrius. Ja som dos!...

  • Honorífica...[Ofensiu]
    deòmises | 22-03-2010 | Valoració: 10

    ...menció, jo que només he clicat quatre codis i prou...!

    Un relat que és testimoni de la teva imaginació, del teu entusiasme a favor de la literatura, ja sigui agafant com a model un ratolí supervendes. Tens el principal, les ganes d'endegar històries i se't veu a la cara que gaudeixes tot imaginant-les!

    Gràcies, A., per la dedicatòria i per seguir endavant en això de l'escriptura ;)

    d.

Valoració mitja: 9.73

l´Autor

Foto de perfil de uanra

uanra

25 Relats

347 Comentaris

68391 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Em dic Arnau. Vaig néixer, a Barcelona, el 17 d'agost del 2002.

Em vaig estrenar a Relats en català amb 6 anys i molta il·lusió per aprendre a escriure i fer amics. Ara ja tinc uns quants amics relataires i tinc 11 anys!

M'agrada l'aeromodelisme (com al meu pare) i escriure contes (com al meu avi, en Joan Gausachs i Marí i la meva mare, la nuriagau).

Faig 6è de primària i sóc un Llop al cau de la meva escola Maristes Sants Les Corts

Agraeixo l'acollida que m'heu fet a RC

arnausoler2002@hotmail.com