Detall intervenció

Us en recordeu? Avui: Presentació del llibre EROTISME SOM TU I JO

Intervenció de: Carme Cabús | 17-05-2007


Presentació del llibre EROTISME SOM TU I JO

Benvolguts amics,

La presentació del llibre EROTISME SOM TU I JO es farà avui dijous 17 de maig al Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10, 1r), a les 7 h del vespre.

Per a aquesta presentació, comptarem amb la presència del gran poeta, escriptor i traductor Miquel Desclot, especialista en el vessant eròtic de la poesia, que ens parlarà del nostre llibre i ens n'oferirà una visió crítica.

També comptarem amb la presència dels nostres companys i alhora autors del llibre Toni Ferragut (NiNeL), de Mallorca, i Xavi Vidal (rodamons) del País Valencià, que ens parlaran sobre la seva experiència com a relataires i com a coautors d'EROTISME SOM TU I JO.

Organització:com que es tracta d'una obra col·lectiva, hem pensat que alguns poetes, a la mateixa Sala d'Actes, podrien recitar un dels seus poemes eròtics (o fragment) del llibre EROTISME SOM TU I JO. Com que som més de 50 poetes, podríem fer-ho escollint a l'atzar d'una bossa (que contingués el nom de cada poeta escrit en un paperet) els poetes que podrien recitar.

Naturalment, a aquesta presentació US HI ESPEREM A TOTS, i desitgem convertir aquest acte en una altra gran trobada del col·lectiu de relatsencatala.cat

Després anirem a sopar a un lloc proper, al qual hem convidat el senyor Desclot. Qui s'hi vulgui apuntar, que enviï la informació a: estrellademarvermella@yahoo.es abans del dia 10 de maig. Ens cal saber-ho per reservar taules.

Recordatori: En aquest acte tothom qui vulgui podrà comprar el llibre. També és pot comprar el llibre per Internet a la següent adreça:relataires.poetes@gmail.com

L'equip editor


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.