Detall intervenció

LA TECLA "OFENSIU"

Intervenció de: AssociacioRelataires | 29-04-2024

Companys relataires, veient que crea controvèrsia que s'elimini un comentari que potser no s'ha fet amb mala intenció, d'ara endavant sols esborrarem aquells comentaris de caràcter evidentment ofensiu. Els comentaris que es marquin com a ofensius i no veiem que ho siguin, o sols siguin comentaris negatius fets amb evident educació, no els esborrarem.

Qualsevol comentari fet amb educació, no serà esborrat. Teniu el fòrum per dirimir o explicar-vos millor, i per connectar i demanar aclariments.

També podeu marcar com a ofensius aquells comentaris duplicats o triplicats, que algunes vegades surten i ningú sap com.

I recordeu que els autocomentaris moltes vegades sols els veu qui els escriu. Feu servir el fòrum per agraiments.


Respostes

  • RE: LA TECLA
    allan lee | 30/04/2024 a les 17:34
    Doncs, jo tenia un comentari al meu darrer fet per Aleshores ( gràcies amic) i després ja no hi era. Potser vaig marcar el coment com ofensiu sense voler, però ho vaig fer si ho vaig fer sense voler. No era ofensiu ni res d'això, era un comentari maco i enriquidor. Discukpes al meu company si va passar tal cosa. Hi veig poc i a més soc molt burra. Aix.
  • RE: LA TECLA
    aleshores | 30/04/2024 a les 20:31
    Exacte, vaig fer un comentari (si no hi ha comentari no hi ha vida!)
    i em disculpo, perquè potser calia treballar-lo més, posar matisos i no precipitar-se.

    El meu comentari, de lector interessat, era, per altra banda, com dic, perfectament prescindible i no t'has de disculpar de res, en qualsevol cas.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.