Detall intervenció

Dos textos publicats.....

Intervenció de: GrupdeSants | 19-12-2009


...que em sembla que han passat desapercebuts del tot. Per això m'hi faig (ens fem) publicitat. Com sabeu som un grup que ens reunim cada tres setmanes al barri de Sants de barcelona, des de setembre. Hem anat generant alguns textos, uns "teòrics" (ho poso entre cometes ja que som uns teòrics d'estar per casa) uns altres pràctics, concretament exercicis que ens autoposem. Sangifetge que malgrat el seu nom és una persona normal i molt treballadora ha fet un blog (taller de sants es diu) on ja hem penjat una vintena d'aquests textos. Però a part del blog anirem publicant aquí alguns dels textos per si voleu opinar, comentar, disentir o polemitzar amb nosaltres. Per altra banda si hi ha algú que vulgui participar, escriure algun text teòric, fer algun dels exercici i penjar-lo en aquest espai amb molt de gust li donarem la clau per fer-ho i a més tindrà comentaris i crítiques assegurades per part del grup (ei! que som molt crítics)...els interessats en això teniu el meu mail 17391ljb@comb.es

Per acabar us recordo que el grup està obert a qui vulgui venir i que el proper dia de reunió és el 8 de gener....el tema de l'exercici un text, si pot ser vivencial millor, on apareguin els 5 sentits.

Salutacions

Calderer (GrupdeSants)



Respostes

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.