Foto de perfil de Pau Currius Giemenez

Pau Currius Giemenez

Girona,

1 Relats, 0 Comentaris
825 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Els meus principals interessos són: ser feliç tot el temps que sigui possible ja que si ENS han donat la vida és per poder-la disfrutar de tot el que em sigui possible i viure la vida com més alegre i mes tranquil millor!
M'agrada llegir qualsevols llibre mentrés sigui bo. Un llibre ho és si és del teu interès per això no tinc llibres preferits. Sòc una persona oberta pels que estiguin disposats a rebrem, sincer, nerviós, responsable, observador i sobretot una persona a la que li agrada aprendre a aprendre. Dels altres i de mi mateix.

Últims relats de Pau Currius Giemenez

  • L'enyoro...i no se quant tornarà, pot ser mai

    Pau Currius Giemenez - 05-05-2006 - 825 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 3 minuts

    Surten núvols i es comença enfosquir....el cel i el meu cor. Plovisqueja, i comença a ploure...Plou. Plou molt. Ves a saber quan canviarà. No puc ni sortir de casa, i, a més a més, no el puc veure. És l'únic que se m'ha passat pel cap en tot el dia, "quan el veure"? No penso en res més. Fa un mes que és fora i no he pogut parlar amb ell. No m'agafa el telèfon. Tinc la impressió que no el tornaré a veure. Tornarà a marxar cap a casa el seu pare i no el veuré. Suposo que té dret a estar amb ell...però jo també en tinc! No ens estimàvem tant? Segur que coneix una altra noia i....aiiiiii...!!! més

Últims comentaris de l'autor

  • Realment tens raó, m'ha agradat molt aquest comentari, suposo que expreses la teva manera de pensar. En aquesta societat la pitjor cosa que portem a terme és el consumisme desmesurat, que per cert ens ve imposat... però hauriem de fer un canvi, casi impossible. Doncs aquells que compren una cosa per la marca... són els que totalment ignoren qui mou les peres... encara que normalment ens pensem que ho sabem...i no és així.