Vot romàntic

Un relat de: Magda Garcia
“Només he de comprar una urna nova” vaig pensar. O construir-la jo mateix amb una caixa de cartró, més barata. Encara que no es vegi el que hi ha a dins crec que confien en mi doncs només votarem els membres de la junta i seguidament, en obrir-la, hi haurà tants vots com assistents.

Finalment, la tarda de la votació, quan ja havíem dipositat les paperetes, la sorpresa va ser que, a banda, també hi vàrem trobar un sobre vermell. Destacava molt. I dins, hi havia una carta d'amor meravellosa adreçada a algú de nosaltres. La vaig llegir en veu alta, amb un to poètic i romàntic, i tothom va escoltar atentament. Estava clar que a la nostra associació havia sorgit un enamorament! Alguns es van posar una mica vermells però, de moment, no sabem qui n’és l'autor o l’autora o a qui va adreçada. Però, sigui com sigui, és el vot més romàntic de la nostra junta.

Comentaris

  • Més romanticisme, per favor[Ofensiu]
    Marina i punt | 14-12-2022

    Aquest vot vermell, sorprenent i romàntic, segur que ha fet fantasiejar a més d'un i potser fins i tot, il·lusionar durant uns quants dies. Estaran ben intrigats una bona temporada si no és que l'autor es decideix a fer-se visible a la persona estimada. Bon relat.

    Salutacions

  • Carta d'amor[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 13-12-2022

    M'has transportat al passat. Una carta d'amor amb sobre. Que maco i especial.
    Bonic relat Magda.
    Salutacions.
    Rosa.

  • Romanticisme per damunt del vot[Ofensiu]
    Prou bé | 13-12-2022

    Un relat interessant i molt agradable de llegir i molt romàntic!
    M'ha agradat molt!

    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

148 Relats

496 Comentaris

40137 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.