Vot romàntic

Un relat de: Magda Garcia
“Només he de comprar una urna nova” vaig pensar. O construir-la jo mateix amb una caixa de cartró, més barata. Encara que no es vegi el que hi ha a dins crec que confien en mi doncs només votarem els membres de la junta i seguidament, en obrir-la, hi haurà tants vots com assistents.

Finalment, la tarda de la votació, quan ja havíem dipositat les paperetes, la sorpresa va ser que, a banda, també hi vàrem trobar un sobre vermell. Destacava molt. I dins, hi havia una carta d'amor meravellosa adreçada a algú de nosaltres. La vaig llegir en veu alta, amb un to poètic i romàntic, i tothom va escoltar atentament. Estava clar que a la nostra associació havia sorgit un enamorament! Alguns es van posar una mica vermells però, de moment, no sabem qui n’és l'autor o l’autora o a qui va adreçada. Però, sigui com sigui, és el vot més romàntic de la nostra junta.

Comentaris

 • Més romanticisme, per favor[Ofensiu]
  Marina i punt | 14-12-2022

  Aquest vot vermell, sorprenent i romàntic, segur que ha fet fantasiejar a més d'un i potser fins i tot, il·lusionar durant uns quants dies. Estaran ben intrigats una bona temporada si no és que l'autor es decideix a fer-se visible a la persona estimada. Bon relat.

  Salutacions

 • Carta d'amor[Ofensiu]
  Rosa Gubau | 13-12-2022

  M'has transportat al passat. Una carta d'amor amb sobre. Que maco i especial.
  Bonic relat Magda.
  Salutacions.
  Rosa.

 • Romanticisme per damunt del vot[Ofensiu]
  Prou bé | 13-12-2022

  Un relat interessant i molt agradable de llegir i molt romàntic!
  M'ha agradat molt!

  Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda Garcia

Magda Garcia

119 Relats

356 Comentaris

26262 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) l'any 2022.

També tinc un parell de contes publicats a l'Argentina i he estat finalista de diferents concursos.