Unint vols

Un relat de: Magda Garcia
Descansaré quan em respongui que sí. Que vindrà. Que per mi deixarà Austràlia, tan plena de cangurs. Li vaig prometre amor etern i finalment crec que acceptarà la meva petició de matrimoni. Segurament ens unirem ben aviat. Ella somia amb un casament d’alt nivell. Una cerimònia en una vall magnífica, que sobrevolem sovint, amb el cim de la muntanya més alta com a teló de fons. Sempre hem volat alt. I jo que em considero un ocell molt rapinyaire, estic encantat d'haver trobat la meva au bessona. Sabia que la trobaria per molt lluny que fos. Puc afirmar amb certesa que finalment aconseguirem volar plegats.

Comentaris

  • Amor etern. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-02-2023 | Valoració: 10

    Un relat que m'ha agradat molt, per la brevetat que té i la situació final és estar volant plegats, sempre junts. Un relat preciós, on es nota la unió de les dues aus.
    Quin original, Magda.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT


  • Aixecar el vol[Ofensiu]
    Marina i punt | 14-02-2023

    Bonica història romàntica amb final feliç de dos ocells o metafòricament, de dos éssers humans que decideixen volar plegats per la vida. M'ha agradat.

    Salutacions

  • El retrobament...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 14-02-2023 | Valoració: 10

    esperat d'una au amb la seva estimada. Molt bonic aquest original relat.

    M'ha agradat molt Magda.

    Felicitats!

    Rosa.

  • què bonic[Ofensiu]
    Atlantis | 14-02-2023

    i que original que sigui una au qui esperi la seva estimada. Quan dius volar fa pensar amb l'avió i són les ales!!!

    L'he gaudit molt i que sigui curtet fa que tingui més mèrit.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

490 Comentaris

38795 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.