Una nova oportunitat

Un relat de: Magda Garcia
Sonia llegia estirada. Ella no sabia que l'observava des de la meva habitació imaginant que l'acaronava, intuint el seu cos nu sota el seu vestidet de platja.

Les vacances es presentaven interessants des que ella havia arribat i la meva dona va haver de marxar a cuidar la seva mare després de ser atropellada per un patinet que va passar a tot drap per la parada de l'autobús.

Sempre m'havia agradat. Des que érem nens. Sonia era especial. I potser ara tindríem oportunitat d´intimar. Trenta anys després d'haver-hi fantasiat la vida em brinda una nova oportunitat. No puc i no vull desaprofitar-la.

Comentaris

 • Somnis...[Ofensiu]
  Prou bé | 19-06-2022

  ...Que potser s'acompliran! Llàstima de la sogra atropellada per un patinet...és que són un perill!
  Curt i bon relat!
  Amb total cordialitat

 • relat curt i entenedor[Ofensiu]
  Atlantis | 14-06-2022

  Ben escrita la fantasia d'aquell que somia amb la Sonia. M'agrada perquè amb molt poques paraules fas un relat a on hi ha tots els elements : els personatges, la situació, la fantasia...

  El bressol dels telers realment era qui m'adormia...Vaig néixer en una ciutat industrial tèxtil i davant de casa hi havia una fàbrica que no parava en tota la nit. El seu zig-zag era qui m'adormia. M'agrada que t'hagis fixat en aquesta imatge del poema.

  Ens llegim.

l´Autor

Magda Garcia

115 Relats

339 Comentaris

24752 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.