Una ge-pe-pe

Un relat de: Magda Garcia
Li acaricio el caparró amb les meves membranoses mans. Les noto calentones, escalfant-se amb el tacte reiterat i el moviment cadenciós, del cap al dors, del cap al dors. Mentrestant, ella no mou ni una pestanya. Descansa plàcidament sentint-se estimada mentre jo em relaxo acariciant el seu pelatge, acabat de raspallar. Observant-la fixament m’adono que el seu perfil és adorable i m’inspira una tendresa incommensurable.

De sobte, inesperadament, tot el seu ésser es redreça, com un vaixell que retroba el seu rumb. Els seus músculs es contrauen fermament. En dècimes de segon, sense ni tan sols donar-me temps a retirar els meus dits del seu tors, arrenca amb empenta, qual una plusmarquista de cent metres pista. Corre esperitada cap al reixat posseïda pel seu instint de protecció territorial. I és que, per molt mansa que sigui amb mi, està catalogada. És una gossa potencialment perillosa. Una GPP.

Comentaris

  • Catalogada?[Ofensiu]
    Magdala | 07-05-2022

    Pobreta, catalogada. Que bé que has descrit l'escena. Qui tenim un gos vivint a casa ho sabem.
    Ay si cataloguessim els humans...

  • Dualitat[Ofensiu]
    Prou bé | 05-05-2022

    Sentiments duals. També es donen en els humans. Fa pensar.
    AMB total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

38854 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.