Un massatge

Un relat de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio
Confies en mi? Em dius que si i et porto al meu llit. T’estires i et treus la samarreta. Dubtes un moment: les teves mans van cap als pantalons, però no. Et dic que no cal. Que només et faré la part superior. Que si després tenim temps, puc seguir, si vols. Et deixes estar. Et relaxes. El que fas ara és reposar el cap entre els braços. Primer recolzes la barbeta i després reposes la cara sobre la galta esquerre. Et miro el cos uns segons i no s’allunya massa del meu. Com més compartim, més descobrim que ens assemblem. Em frego les mans per escalfar-les. M’assec damunt les teves natges. Et toco i faig força amb els dits, allà on et fa més mal. No parlo i tampoc dius res. Passa una hora i la meva respiració s’ha accelerat. Som com dos nens. De sobte, enmig d’una piscina de pilotes de colors. Engrapo una paraula de cada color la llenço cap a la teva direcció. Et queixes de mentida, no et fan mal i em coneixes més per qui sóc. En un moment donat dius que tens pressa. Que has d’anar a sopar i a dormir. M’agrades i em dius que encara no tens clar si hem parlat massa, o massa poc. Què és aquest encara. Vull tocar-te. Penso en dir-te qualsevol cosa que et pugui retenir una estona més, obrint els calaixos de la meva ment en busca del que et pugui ser d’interès. Em guardo els secrets com si fossin perles que deixo anar quan veig que les pots escoltar bé. Te’ls presento de mica en mica, en primícia. Cada cop que parlo, encara que parli per la resta, t’ho dedico a tu. I tu, les teves respostes em donen seguretat i em desmunten a parts iguals. Confies en mi, però jo en mi no. Potser per això quan t’he dit que només volia fer-te un massatge, has pensat que ho deia de debò. No sé què vols de mi però jo t’ho vull donar tot.

Nur Costa

Comentaris

  • Autoconfiança[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 28-05-2018 | Valoració: 10

    Un relat on la sinceritat és la gran protagonista, on la manca de confiança és també protagonista. I és que l'amor és ple d'interrogants, de lluites contra la racionalitat, encén espurnes no control·lades. Ah, que no falti mai un bon massatge! Una forta abraçada, Nur.

    Aleix

l´Autor

Concurs ARC de microrelats a la Ràdio

695 Relats

1206 Comentaris

297840 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
CARATULA CONCURS

Descripció

D’un temps ençà el microrelat (també anomenat, entre d’altres, microconte o microficció) ha guanyat presència en la nostra llengua: són molts i diversos els concursos literaris que hom hi pot trobar. Però hi ha una característica concreta que dota aquesta forma narrativa d’una potència increïble per difondre històries de ficció i noves veus creadores: la seva brevetat.

Basant-se en aquesta particularitat, l’Associació de Relataires en Català fa anys va endegar la campanya “ARC A LA RÀDIO” amb la qual pretén aconseguir, de forma successiva i seqüencial, implantar la lectura de microrelats en els programes de llibres i literatura de diverses emissores de ràdio.

Aquest concurs va néixer de la mà de dues dones amb empenta, allí cap a l'any 2010. Elles són Sílvia Cantos i Silvia Romero, i van proposar la creació del Concurs ARC de microrelats 2010. Secrets. Aquest concurs ha arribat al seu final de la mà de Ferran d'Armengol en els seus cinc últims anys. Tot sense oblidar als anteriors gestors; la Montse Medalla, Sergi G. Oset, Mercè Bagaria i Jordi Masó, tots ells i elles conductors del concurs en totes les seves etapes. Ni cal oblidar el recolzament constant de Toni Arencon, Montse Assens, Vicenç Ambrós, Laura Ropero, Gloria Calafell. Aquests últims anomenats hi són des dels inicis del concurs, i fins al final, i sempre a l'ombra però constant, Ferran Planell, últim president de l'associació.

Malgrat que aquest projecte ha deixat catorze reculls de microrelats i que l'any 2024 va ser l'últim projecte vinculat a l'ARC... No t’ho pensis més i deixa’t endur per la teva capacitat creativa! Escriu microrelats!!!!

Agrupació de Relataires en Català


SOM LLENGUA VIVA!!*!!