Verona, tornaré!

Un relat de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio
VERONA, TORNARÉ!
Per orgull, per amor, passió, i sobretot per venjança pròpia, prometo tornar a trepitjar tots els teus racons màgics i per reviure amb tu més anècdotes. Vull trobar allò que em permeti reconèixer el teu encant, la manera de gaudir dels teus racons i poder captar la diferència de la teva gent.
Sempre m’ha atret viatjar, emportar-me de cada lloc una experiència i una idea que resumeixi el nou lloc, per mi és un tresor i una curiositat vital resolta.
En donar-me el bitllet la Paula vaig posar la cara de sempre. Som-hi!!
Vam agafar l'avió el dilluns següent, el dia 6 d'agost de l'any passat, data que recordo molt bé, costa oblidar i ara sabreu perquè...
El vol anà força bé, tret que no vam trobar una maleta, la meva, i a l'aeroport ens vam tornar ximpletes, sense aconseguir res al final.
En arribar a l'hotel, res va millorar. Resulta que hi havia hagut un incendi i que l'havien hagut de tancar. Ens varen destinar a un altre hotel. Primer vam anar de visita a Casa Julieta el mateix dia a la vesprada. Allà fou màgic i terrorífic alhora, tot encantades amb el lloc, ens vam despistar i ens van prendre les bosses. Desesperades no paràvem de cridar, el Pietro, ens acompanyà i ens ajudà encara que treballava llavors de cambrer, abandonà les taules i tranquil·litzant-nos com podia, va fer que aquell vespre fos perfecte, allà em vaig enamorar!
L’endemà més dosis de la contínua mala sort, assegudes en un banc contemplant més animades ja, la Piazza delle Erbe en aixecar-nos em vaig tòrcer el peu i sense ni poder pensar en res més el Pietro de nou va ser el nostre salvador.
Després de l’aventura, vam decidir marxar de nou a Argentona i fer una pausa en les recents aventures. Verona s’ha convertit en el primer destí pendent que hem posat a la llista, per recuperar coses perdudes, posar ordre en altres, veure la seva màgia i sobretot per poder viure l’amor de manera més tranquil.la. Verona, tornaré!!!Pseudònim :
Maia Levi

Comentaris

 • Relat rebut[Ofensiu]

  Relat rebut correctament. Entra a concurs.

  Recorda, ja no el pots esborrar!
  Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
  concursos.arc@gmail.com

  Gràcies per participar.


  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Concurs ARC de microrelats a la Ràdio

695 Relats

1206 Comentaris

290808 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
CARATULA CONCURS

Descripció

D’un temps ençà el microrelat (també anomenat, entre d’altres, microconte o microficció) ha guanyat presència en la nostra llengua: són molts i diversos els concursos literaris que hom hi pot trobar. Però hi ha una característica concreta que dota aquesta forma narrativa d’una potència increïble per difondre històries de ficció i noves veus creadores: la seva brevetat.

Basant-se en aquesta particularitat, l’Associació de Relataires en Català fa anys va endegar la campanya “ARC A LA RÀDIO” amb la qual pretén aconseguir, de forma successiva i seqüencial, implantar la lectura de microrelats en els programes de llibres i literatura de diverses emissores de ràdio.

Aquest concurs va néixer de la mà de dues dones amb empenta, allí cap a l'any 2010. Elles són Sílvia Cantos i Silvia Romero, i van proposar la creació del Concurs ARC de microrelats 2010. Secrets. Aquest concurs ha arribat al seu final de la mà de Ferran d'Armengol en els seus cinc últims anys. Tot sense oblidar als anteriors gestors; la Montse Medalla, Sergi G. Oset, Mercè Bagaria i Jordi Masó, tots ells i elles conductors del concurs en totes les seves etapes. Ni cal oblidar el recolzament constant de Toni Arencon, Montse Assens, Vicenç Ambrós, Laura Ropero, Gloria Calafell. Aquests últims anomenats hi són des dels inicis del concurs, i fins al final, i sempre a l'ombra però constant, Ferran Planell, últim president de l'associació.

Malgrat que aquest projecte ha deixat catorze reculls de microrelats i que l'any 2024 va ser l'últim projecte vinculat a l'ARC... No t’ho pensis més i deixa’t endur per la teva capacitat creativa! Escriu microrelats!!!!

Agrupació de Relataires en Català


SOM LLENGUA VIVA!!*!!