Se les sabia totes

Un relat de: Concurs de Microrelats Arc a la Ràdio
Se les sabia totes

El caça-recompenses mai deixava que poguessin parlar. Sempre duia els lladres morts al cavall del darrere. Si no els matava en atrapar-los, ho feia aprofitant l’última aturada abans d’enfilar el camí cap a l’oficina del xèrif a El Paso. Li anava tan bé que li van sortir imitadors i els seus guanys van anar minvant. Quan començà a passar gana, va decidir canviar de bàndol. Ell se les sabia totes i arribà a ser el lladre més buscat.

Avui pensa en tot això, n’està orgullós. Però aquesta vegada el camí se li fa llarg. Li costa respirar. A l’última aturada aixeca el cap i veu el cartell del desviament cap a El Paso. Va amb les mans lligades. Tombat boca terrosa a la muntura del cavall del darrere.Pseudònim: Mansuba

Comentaris

 • autorització publicació - error text[Ofensiu]

  Autorització publicació, error en el text.

  Per error hem escrit el nom del recull ANIVERSARI, quan ha de ser GÈNERES NARRATIUS.

  Disculpeu l'errada.

 • Enhorabona[Ofensiu]

  Benvolgut/benvolguda participant:


  Ja hauràs rebut un correu, però també ho afegim a la pàgina per deixar-ne constància.
  Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista de l'XI Concurs ARC de Microrelats «Gèneres Narratius» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
  És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
  Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL GÈNERES NARRATIUS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

  Cordialment,

  Comissió de Concursos - ARC


  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  TEXT AUTORITZACIÓ

  En/na ......................................................................................
  amb DNI. Número .......................................................................
  i nick/pseudònim relataire ...........................................................

  AUTORITZO
  a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...........
  ..............................................................................................., seleccionat del mes de ......................................, dins del subtema ........................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «Gèneres Narratius» que s’editarà a finals de 2021,
  on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
  Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

  Data .......................................

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: