Reproducció

Un relat de: Magda Garcia
Ja triguen a tornar per desenterrar-me. No vull continuar envoltada de terra, d'arrels, ni de tanta foscor. A mi m'agradava estar a l'aire lliure, veure el sol, sentir la seva escalfor al meu cosset… i no tinc ganes de seguir aquí enfonsada per reproduir-me.
No vull tenir descendència i m'agradaria morir així. Tal qual. Com a llavor protegida i amb denominació d'origen que sóc reivindico viure sense sentir-me un semental. Dic jo que també tenim dret a decidir si ens volem reproduir.

Comentaris

  • Que bé [Ofensiu]
    Prou bé | 15-03-2023

    Que bé et poses a la pell d'una llavor i fent-ho, ens fas pensar mentre gaudim de la lectura!
    Amb total cordialitat

  • Denominació d'origen. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-03-2023 | Valoració: 10


    M'ha agradat com descrius aquest microrelat, que és senzill i a la vegada amb la teua bona opinió: No vull tenir descendència. Reproduir-te, res de res.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

  • Reflexió[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 14-03-2023

    Una reflexió profunda molt ben encertada Magda.
    Cordialment.
    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

148 Relats

496 Comentaris

39926 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.