No trobem la postura plaentera!

Un relat de: Llorenç Garcia
-Vinga, Pep! Mou millor el cos. Que així mai arribarem a acoblar-nos.
-Coi, Maria! Si és que no saps col•locar bé les cuixes i així no assolisc el puntet.
-No sigues bleda! Si és que no sé com rai et meneges que ara mateix pareixes un polp i els braços, tentacles que fins i tot m’esporugueixen.
-Mira qui parla! L’experta en postures! Si adés t’has comportat com una bèstia parda quan m’has arrapat tota l’esquena i me l’has deixada feta un Crist. Escolta, Maria. Jo així no em puc concentrar. La veritat que açò no és tan divertit com semblava. Potser no tenim l’edat per fer aquestes cosetes. Ma mare portava raó.
-Deu ser això. I que posar-me de quatre grapes tampoc m’acaba de fer gràcia.

Amb aquesta conversa, Pep i Maria determinaren que no eren molt destres en el joc del “twister”. Ja intuïen en diàlegs com aquests que anaven segellant el final de la infantesa. Això, i el formigueig de desig que Pep ja començava a sentir recorrent-li els membres del cos al compàs dels esquerps moviments dels de Maria.
Però resulta que la vida fa molts giravolts i tornà a enllaçar els camins de Pep i Maria uns quants anys més tard d’una manera que mai no sabrem si és casual o intencionada. I, per aleshores, Eros féu una altra entremaliadura de les seues. També ignorarem si l’amor entre ambdós nasqué, o bé si aquest ja era preexistent però evolucionà dins els paràmetres de l’edat adulta.
Enmig de tants interrogants, l’únic que podem assegurar és que el primer cop que consumaren el desig descobriren que al llit regressaren els mateixos problemes d’habilitat i ritme de tendra pubertat en aquest nou joc.

Comentaris

  • Genial, Llorenç![Ofensiu]
    Mena Guiga | 05-05-2012 | Valoració: 10

    Fas pensar una cosa...i és una altra. Amb gràcia. I el títol cridaner per a ments tafaneres d'un tipus de temes, hehehe.
    A casa també juguem al twister i de debò que costa aguantar les postures. Cal ser fort, flexible ...i no riure, que sinó caus i perds.Sort que fent ioga com faig sembla que tinc les postures (del twister) més solucionades, hehehe.

  • Les postures de la infantesa[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 05-05-2012 | Valoració: 10

    Breu i brillant, com sempre Llorenç! I a més a més, humorístic! El diàleg inicial, que despista, el trobo genial. M'has atrapat i m'has sorprès amb el final tan rodó, on Cupido ataca de nou i guanya. Prosa creativa, treballada, elaborada i valenciana pels quatre costats. Una forta abraçada d'un que hi baixa sovint; la darrera vegada, el passat febrer, a Alacant, Orihuela, El Campello, la Vila Joiosa i Benidorm. Em va encantar.

    Aleix

  • Picardia, sorpresa i relació amb el tema[Ofensiu]
    Unaquimera | 04-02-2012 | Valoració: 10

    Ja anava a llegir el teu darrer relat quan he vist el títol d’aquest, i he deduït que no l’havia obert, i és clar, la curiositat m’he picat... i he caigut de potes en ell, i gràcies a la teva narració he rigut a cor que vols, tot imaginant! ;-)))

    Molt bon microrelat, company de mots, ben relacionat amb el tema, i amb picardia al començament, amb sorpresa en avançar i amb final feliç... què més es pot demanar?

    T’envio una abraçada nova, com l’Any que hem encetat i que desitjo que et sigui bo de veritat i ens permeti continuar en contacte,
    Unaquimera

  • crohnic | 25-12-2011

    El final de la infantesa... Diferents desitjos, nous jocs, però vells problemes... M'agrada el toc humorístic que li has donat al text...
    Que passis unes molt bones festes Llorenç!! Una abraçada nadalenca!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Llorenç Garcia

Llorenç Garcia

87 Relats

315 Comentaris

108304 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig nàixer a Yecla, terra cèlebre pel vi de la qual vaig ser collita del 1979. Hi vaig viure una infantesa un tant anodina per a un nen, però molt enriquidora en el meu fur intern.

Quan el mil·leni anava agonitzant, vaig traslladar-me a la ciutat de València on, amb l'excusa d'estudiar a la Universitat, vaig aprendre a fer-me adult si bé aquest procés no sé si arribarà a completar-se algun dia satisfactòriament... A València també vaig anar nodrint-me del devessall de sentiments i experiències de persones que l'atzar m'oferia.

També vaig descobrir les excel·lències de la llengua i literatura en català que acabaren formant part del meu esperit rere haver sigut criat en un ambient culturalment i idiomàticament castellanòfon. Efectivament, Mercè Rodoreda i Martí i Pol entre altres em van arrabassar el cor.

"Relats en català" va suposar una afortunada troballa dins del meu vagarejar per la xarxa on puc soltar les regnes que retenen tota la gamma de sentiments que bullen dins de mi.

Gràcies.

Llorenç Garcia

el meu blog