nit submergida en un somni

Un relat de: mel

Sols una nit ha mesclat la claror dels meus ulls amb la foscor de les teves pupil.les.Tot semblava fondre´s i acabar en la simplicitat del moment quan els cossos,en la nit,han pres una sola forma,han donat lloc al desig dins d´un somni.

El desig neix amagat per una sola nit,la complicitat,esclava de l´obscuritat,ha fet realitat dos polsos,extranyament i màgica.La sensualitat imposible ha restablert el batec amagat en el record i es fa estrany pensar que amb l´alba els nostes ulls seguiran mirant un camí distint.

I és en la nit dels somnis quan descobreixo que l´eternitat es pot formar en un instant,que el firmament pot brillar per una sola estrella i que la vida és formada per petits somnis.

Moment utòpic on les diferencies es perden,el temps s´atura i l´edat vola deixant pas a la simplicitat de dues figures que es troben quan els ulls s´acluquen.

És tant sencill i tan abstracte alhora pensar que tot el que hem viscut en aquesta nit navega en l´oblit quan el sol surt.Que quan et torni a mirar als ulls aquest sentiment serà un record i mai tornarem a viureu junts.

Tan sols per una nit,les meves mans han recorregut el teu cos i els teus ulls han navega en el mar dels meus.Tan sols per una nit el demà s´ha perdut,el passat ha cobrat vida i el present s´ha trencat en mil trossets que potser la llum de l´alba escombrarà.

Per una nit, tot ha perdut el color i ara,de nou,torno a ser qui soc i et trobo en el recó de sempre, sense el pols accelerat ni la mirada perduda en l´horitzó.Sols ha estat una nit submergida en un somni.


Comentaris

  • M'agrada la facilitat[Ofensiu]
    BARBABLAVA | 05-06-2005

    que tens per comunicar aquestes sensacions, en aquest cas la realitat crua de després del somni... La catàstrofe de la realitat!

    Però si més no, com tu dius, un instant pot ser etern, un record pot ser-ho també, i un record de somni, encara que sobti, també...
    Només per un somni ja val la pena, viure...

    I ja saps, els somnis, si els somies molt, es fan realitat!

    Mola el teu pesudònim, és simple i dolç. Encara que trobo que et quedaria millor "Cel"... pels ulls.

  • donablanca | 24-02-2005 | Valoració: 10

    m'agrada això qu dius de travessar el mirall com l'alicia

  • i l´ternitat...[Ofensiu]
    Capdelin | 24-02-2005 | Valoració: 10

    queda resumida en un instant, sense passat ni futur... els rellotges no tenen temps només mouen agulles sense setit i amb direcció absurda... i l´eternitat feta trosset, viu en l´instant e foscor, de plaer, de pupil-les que miren i no veuen... i només importa l´instant... no ha dolor, ni pobresa, ni pors ni alçada ni bellesa... només batega en la foscor d´aquell instant... el desig on et perds i només sents, sents, sents profundament... i perds la identitat, els projectes, la moral, la mesura, la compostura... la societat i les seves lleix desapareixen en la foscor... ell i jo... tothom s´ha mort en l´univers... només xiuxiuegen sentits ofegats en un vers...
    demà... maleït demà... despentina el somnis i cruel, sense pietat... et marca de nou el camí... i te l´omple d´hores, setmanes, anys, eternitats... i et menja el somni i l´instant...
    quin relat més wapo, bell, intens, real disfressat de somni... m´ha agradat molt... i has barrejat perfectament i amb mà de poetessa... la "mel" (ja ja) i la cruor de la realitat... fantàstic, mel... ets màgica i viva!!!
    amb aquests ulls que tens... no m´estranya que la teva imaginació exploti i simïi... saps travessar miralls i dibuixar indrets de passió i de somnis... una periodista... poètica? quina passada!!!!
    petons i una abraçada de mel...
    gràcies pel teu comentari... a veure si puc llegir-te més... és un plaer!

  • Molt bo![Ofensiu]
    Tarareja | 14-02-2005

    M'ha agradat molt, de veritat, crec que has sapigut descriure molt bé les sensacions que acompanyen un somni així. Trobo que està molt ben escrit i que transmet una gran sensibilitat.

l´Autor

Foto de perfil de mel

mel

18 Relats

38 Comentaris

33887 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
Podriem dir que estudio Periodisme, que fa poket que m'he tret el carnet i q tnc un cotxet, tinc una lluna amb dos estels tatuat al tormell dret, tinc deu mil coses dins "el bolso" on mai trobo el mòbil quan em sona, tinc l´habitació desendreçada i pleeena de llibres que algun dia vaig llegir i que potser demà tornaré a agafar, m´encanten les plujes d´estels, el mar, l´olor d´herba molla, ser dalt d´un escenari,"un sonet per tu" de Martí i Pol, caure, aixecar-me, escriure, escriure i escriure. I per sobre de tot en cada paraula, cada somriure, que sempre intento dibuixar, intento travessar el mirall com l´Alícia i decobrir nous indrets.