petita

Un relat de: mel

M´agradaria ser minúscula, resta inmòbil en un petit plec de la teva pell i veure passar el món, aguantar inerta les inclemències del temps i restar quieta, espectant, bategant o simplement nua davant els mots, les agulles rovellades del teu rellotge o del batec contant i cruel del món que tot ho fa reneixer dia i nit com petites llumenetes de cuques de llum que sembla que s´apaguin i amb breus instants tornen a brillar en la foscor.

M´agradaria ser tan petita com la nineta dels teus ulls, com les urpes del gat que avui passarà miolant i demà s´adormirà entre els teus llençols.Petita com el meu cor quan la mà demoledora del món me l´oprimeix, petita com les llàgrimes que en silenci vesso al buit sense contemplacions, sense motius i sense empremtes.

Algun dia quan les petites coses deixin d´importar, quan tinguem el món en un puny i la lluna en un cove, quan els estels vesteixen el cel de dia i d nit el sol ens enlluerni, llavors sabré que la meva petitesa s´ha tornat un gagnt de set caps.

Fins llavors segueix jugant amb els meus ulls, perdent-me per laberints dseconeguts, sent tan petit com jo.

Comentaris

  • petita[Ofensiu]
    donablanca | 08-06-2005 | Valoració: 10

    he tornat a 'caure' em aquest poema i l'he tornat a llegir.
    i com ja t'havia dit te un tempo molt relaxat i unes metàfores molt encertades

  • petita[Ofensiu]
    donablanca | 28-02-2005 | Valoració: 10

    oh, genial,
    te molta prosodia,
    les metàfores són molt encertades.
    a mi també m'agradaria ser petita

  • amb aquets ulls . . .[Ofensiu]
    Manuel de Lino | 17-02-2005 | Valoració: 9

    Me ha fet gracia comentar aquet relat, perque no ne hi havia cap,mes de ficat, i per donar-te les gracies per el teu comentari, pero ho sorpresa quan he vist aquets ulls he pensat amb el mar i la lluna i voldria dir alguna cosa mes, pero no crec que sigui tan bon poeta com per reflectir allo que expresen.
    si en vols donar el correu electronic t enviare una cosa que estic escribint qu fa referencia al que dius de la teva cambra jo . . . la ting igual.
    el meu es
    montsia01hotmail.com
    gracies per el comentari " mel"

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de mel

mel

18 Relats

38 Comentaris

33899 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
Podriem dir que estudio Periodisme, que fa poket que m'he tret el carnet i q tnc un cotxet, tinc una lluna amb dos estels tatuat al tormell dret, tinc deu mil coses dins "el bolso" on mai trobo el mòbil quan em sona, tinc l´habitació desendreçada i pleeena de llibres que algun dia vaig llegir i que potser demà tornaré a agafar, m´encanten les plujes d´estels, el mar, l´olor d´herba molla, ser dalt d´un escenari,"un sonet per tu" de Martí i Pol, caure, aixecar-me, escriure, escriure i escriure. I per sobre de tot en cada paraula, cada somriure, que sempre intento dibuixar, intento travessar el mirall com l´Alícia i decobrir nous indrets.