LES CAMES DE LA PRETTY WOMAN

Un relat de: Solsona Bot
LES CAMES DE LA PRETTY WOMAN

Cada dilluns al matí no treballo i puc endinsar-me en el món que més m’agrada: el cinema. Assegut al sofà de cassa, amb el comandament a distància, la cervesa i les crispetes no em cal res més. La Julia Roberts se’m presenta com sempre supèrbia a Pretty Woman i jo en gaudeixo.
Tanmateix fa unes setmanes em vaig assabentar per internet, maleït internet, que les cames, en les escenes més eròtiques, no eren pas les seves. Per Déu! Cames d’un metre deu, que es vestien a poc a poc amb unes mitges blanques que pujaven a batzegades fins a arribar a la cuixa; cames que s’insinuaven amb un frec a frec enmig l’escuma de la banyera; cames atrapades per un vestit d’alta costura parisenca que caminaven sensualment; cames que imaginava entrellaçades ben fort entre les meves... Quina decepció! Amb tot, se m’obria una oportunitat: buscar les cames de la Pretty Woman!
I així ho faig, a la feina, fent de dependent en una sabateria. Quan tinc asseguda davant meu una clienta, adopto la posició de cavaller i amb el genoll a terra li mostro la sabata com si fos un tresor i, si em permet, la hi encaixo al peu. Tot seguit quan es mira les sabates al mirall, jo observo les cames, de baix cap a dalt. No sigueu malpensats! No soc pas una persona perversa, com a molt soc obsessiu, però ben innocent.
Avui, però, he tingut un daltabaix. Quan tornava a casa he vist les cames que buscava, les cames perfectes. Un cop he superat el meu astorament, he volgut seguir-les de ben a prop, però he entrellucat unes altres que avançaven en sentit contrari. He dubtat: no sabia a quines seguir. Ja ho podeu dir: soc un sabatot! El moment de dubte ha fet que perdés les quatre cames!
És dilluns i us confesso que és més gratificant buscar que no pas trobar. M’oblidaré de les cames de la Júlia... Miro la pantalla i veig la seva boca insinuant, amb uns llavis carnosos i humits de somriure encisador que, quan riu, t’obre tot un univers.
Ja sé el que buscaré!

Comentaris

  • De l'erotisme a la perfecció[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 22-03-2021

    La descripció de l'obsessió del personatge per unes cames per a ell perfectes, és gairebé malaltís, però el joc final d'adonar-se i fer un gir i canviar d'obsessió, fa que els seus actes siguin elegants dins del perfeccionisme.
    Felicitats per com ho descrius i la benvinguda a aquest món dels relataries.
    Salutacions,
    Neus

  • Cames innocents[Ofensiu]
    Manelfoo | 20-03-2021 | Valoració: 10

    Sovint l'erotisme ultrapassa la frontera de la suggerència, de la imaginació. No és el teu cas. M'agrada el teu relat per la innocència que traspua. A més, la Julia Roberts ha estat tot un referent per a molts. Enhorabona!

  • Graciós[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 15-03-2021

    Hola, Jordi. Benvingut a relats.

    Veig que fa poc que publiques a Relats, i per la bio veig que tenim una edat similar, i que vam tenir la mateixa feina. Mira, m'ha fet gràcia aquesta coincidència.
    Jo fa temps que no publico res en aquest perfil, i n'he tingut d'altres, però no penjo res de relats ja fa temps.

    Sobre el teu relat, dir-te que m'agrada, que és divertit i està molt ben escrit. Jo diria que és poc eròtic, però té aquella sensualitat innocent que atrapa al lector. Bé, és el protagonista qui dona aquest toc innocent al relat, amb les seves observacions.

    Et desitjo sort en el concurs!

    Ferran

  • He vist les cames[Ofensiu]
    Vitfo | 10-03-2021 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt la descripció i l'obsessió del personatge

  • He vist les cames[Ofensiu]
    Vitfo | 10-03-2021 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt la descripció i l'obsessió del personatge

  • Extraordinari[Ofensiu]
    ELFONT | 10-03-2021 | Valoració: 10

    Extraordinari relat d’un bon gust exquisit

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Solsona Bot

Solsona Bot

27 Relats

187 Comentaris

11469 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona fa 60 anys i estic arrelat també a l'Alt Penedès i a la Segarra.
Amb estudis d'economia i treball en el sector bancari, des de ben petit m'ha interessat i absorbit la lectura. Ara escric una mica, i aprenc.
Jordi Font Oller