La nimfòmana

Un relat de: Llorenç Garcia
Amanda era coneguda com la nimfòmana del poble. No hi havia cap bordegàs de la contrada que no l'hagués tractada carnalment. Els ecos de la seua popularitat ressonaven al bar, on tots bescanviaven impressions sobre la darrera escomesa al llit amb aquella xicona tan disposada. Qui desgranava la fita sexual més agosarada, comptava amb el privilegi d'una cervesa de franc.
Un bon dia Amanda digué prou i féu les maletes. Òrfena de família i sentiments, havia maldat per arrapar una abraçada tendra del forner, intentà que el marrec del quiosc li brindàs una mirada dolça o que el mariner l'obsequiàs amb un petó empapat en salnitre. Però només pogué recabdar bròfecs sotracs, paraules pudentes de luxúria, promeses romàntiques tan volàtils com el fum i el sentiment de ser una nina articulada amb tres forats molt plaents.
Abans que la darrera idea idea esdevenís un convenciment, Amanda empomà fermament la maleta per trobar un home com cal però, sobretot, trobar-se a ella mateixa. No vessà ni una llàgrima ni un lament, com no fos pena per aquella colla de ximplots que sols sabien embrutir-se amb banys de vanitat masculina. Amanda era un ser molt més evolucionat que tots ells. Havia extret de cadascun una lliçó que la faria prou sàvia per saber a quins hòmens atansar-se i a qui no. Enmig de l'avalot de llençols, a cadascun li havia furtat de manera subreptícia un bocí de la seua essència mentre ells s'envanien de ser lladres de la dignitat femenina. Havia absorbit tota l'experiència amb el sexe oposat i la féu servir per trobar aquells braços, carícies i petons que aquell grupet era incapaç d'aportar. A hores d'hora, Amanda és una dona que ha trobat l'home anhelat i el respecte que no degué mancar-li mai. Mentrestant lluny d'ella, al bar encara continuen entonant amb melodia rogallosa les velles proeses sexuals.

Comentaris

  • Invitació[Ofensiu]


    Benvolgut autor/a,

    Com a finalista del IV Concurs ARC a la Ràdio 2013-2014
    l'Associació de Relataires en Català (ARC)
    es complau a convidar-te a l'acte de lliurament de premis
    i a la presentació del llibre
    "Colors"

    T'esperem el dissabte 11 d'octubre de 2014, a les 12 del matí,
    a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)



  • crohnic | 23-02-2014

    Tots hem sentit a parlar d'alguna Amanda com la de la teva història, però segurament mai ens hem posat a la pell d'aquella dona de qui tantes coses hem escoltat. Amb el teu relat ens fas sentir molts propers a l'Amanda.

    Enhorabona per la selecció Llorenç! Sens dubte una decisió més que justa!

    Per cert, jo també espero que continuis escrivint molts relats!!!

  • Enhorabona[Ofensiu]
    Naiade | 31-01-2014 | Valoració: 10

    Un relat que m’ha sorprès agradablement. Tret de la vanitat masclista, no has fet cap comentari groller ni critica cap a l’Amanda. A la fi n’ha extret una lliçó de tot plegat i ha descobert qui era i on volia anar. Enhorabona Llorenç per ser seleccionat i per l’excel•lent relat que has fet.
    Una forta abraçada

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:



    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Colors” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.



    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.



    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(concursos.arc@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COLORS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.



    Cordialment,



    Comissió Concursos





    TEXT AUTORITZACIÓ



    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Colors” que s’editarà a finals de 2014 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.



    Data .......................................

  • tota una història[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 21-01-2014

    i diria que per allí a les faldes del Montseny, on havia passat alguns estius adolescents, teniem la nostra Amanda, que potser no es deia així, però tots es ventaven d'haver-la gaudit, i ho explicaven en el bar, tal i com tu ens ho expliques. Un relat colpidor per a orgulls sobrats de bava, un relat que du l'erotisme a un altre nivell.

    Be, ja saps que m'agrada com escrius, oi?

    Ferran

  • Etiquetes[Ofensiu]
    nadàlia | 20-01-2014 | Valoració: 10

    Brillant, sensible, molt ben escrit i colpidor. Ens arriba plenament aquesta dona que cerca l'amor vertader mentre els homes només hi copsen un tros de carn, famolencs de desitjos...n'hem d'aprendre encara d'amar i la ninfòmana ens n'ensenya.Celebro haver-te llegit.

  • Poesia[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-01-2014 | Valoració: 10

    Aquest meravellós relat té un toc de poesia que m'encanta. És com la lletra d'una cançó. Respira una melangia encomanadissa que posa el lector al costat de la protagonista. Ha sigut un plaer bestial llegir aquest relat Llorenç. Felicitats pel to. Una abraçada.

    Aleix

  • Molt bo![Ofensiu]
    M.Montserrat Medalla Cufí | 20-01-2014 | Valoració: 10

    Has aconseguit fer un relat verd, amb una dignitat que m'ha sorprès. Felicitats!

  • i és que el mascle...[Ofensiu]
    joandemataro | 20-01-2014 | Valoració: 10

    al meu parer , va al darrere de la dóna en aquests temes en el procés evolutiu... és ben clar i a vegades em fa vergonya aliena

    salutacions Llorençs. Relats com aquest són bons per fer reflexionar als " machitos " que encara corren pel món

    ;-)

  • Solidaritat amb l'Amanda[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 19-01-2014

    Sí, senyor, em solidaritzo amb l'Amanda!
    Quin relat tan bonic, Llorenç!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Llorenç Garcia

Llorenç Garcia

87 Relats

315 Comentaris

108451 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig nàixer a Yecla, terra cèlebre pel vi de la qual vaig ser collita del 1979. Hi vaig viure una infantesa un tant anodina per a un nen, però molt enriquidora en el meu fur intern.

Quan el mil·leni anava agonitzant, vaig traslladar-me a la ciutat de València on, amb l'excusa d'estudiar a la Universitat, vaig aprendre a fer-me adult si bé aquest procés no sé si arribarà a completar-se algun dia satisfactòriament... A València també vaig anar nodrint-me del devessall de sentiments i experiències de persones que l'atzar m'oferia.

També vaig descobrir les excel·lències de la llengua i literatura en català que acabaren formant part del meu esperit rere haver sigut criat en un ambient culturalment i idiomàticament castellanòfon. Efectivament, Mercè Rodoreda i Martí i Pol entre altres em van arrabassar el cor.

"Relats en català" va suposar una afortunada troballa dins del meu vagarejar per la xarxa on puc soltar les regnes que retenen tota la gamma de sentiments que bullen dins de mi.

Gràcies.

Llorenç Garcia

el meu blog