IMPOSTOR

Un relat de: marialluïsa



Sicari, narcotraficant.
Paraules de novel·la negra escapen d'una boca desdentegada. I mentre em parla d'una etapa, gairebé increïble de la seva vida, li plego dues samarretes que queden per embossar. Vesteix de marca i té cura de la roba. Presumeix d'una època daurada durant la qual remenava bitllets com a pagament dels seus delicats i compromesos serveis. Ara, però, em regateja el preu final.
Es desfoga parlant d'una vida regalada i opulenta, malgrat els perills intrínsecs, els viatges al llarg i ample d'Europa i Amèrica. Potser ha anomenat Àfrica, no ho recordo. Sembla que els països asiàtics disposen de les seves pròpies màfies. Territori perillós i infranquejable per a un noi de poble.
Mostro interès bo i dissimulant la meva incredulitat.
La seva mirada m'esfereeix. Em mira fix, sense parpellejar. Aquells ulls, negres i lluents com la nit, semblen haver presenciat tota mena de pecats. El pols no li tremola en simular un dels centenars de trets manllevant vides desconegudes, només per diners, que afirma haver disparat.
Promet tornar dijous vinent amb una nova bugada en un indici de somriure. El seu desig, ara per ara, és desintoxicar-se de totes les seves addiccions per recuperar l'amor de la seva mare.
Fas bé la teva feina. Estic content. Som amics, eh? No has de témer res ni ningú, s'acomiada en tancar la porta darrere seu. M'empasso un esglai coll avall.

Comentaris

  • ben creat l'ambient[Ofensiu]
    Atlantis | 08-06-2021

    Molt bon relat. Saps crear l’ambient apropiat i al final gairebé notes l’esglai que va coll avall. Tens a davant un sicari, potser un vell conegut o amic, i l’ajudes però t’espantes.

    Em sembla que va ser en una de les converses del fòrum, que vas anomenar el corrector languange tools, que he trobat i va molt bé. Gràcies.

  • torna[Ofensiu]
    marialluïsa | 07-06-2021


    Va tornant, va tornant a portar la roba a rentar però amb menys assiduïtat.
    Gràcies per l'interès ;)

  • Boca negra[Ofensiu]
    Prou bé | 06-06-2021

    Un esglai quan penses si tornarà, igual de ben disposat! Molt ben descrit!

l´Autor

Foto de perfil de marialluïsa

marialluïsa

38 Relats

173 Comentaris

15522 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:

De tant en tant actualitzo el meu blog: lluisatades.blogspot.com