Glop fatal (ARC a la ràdio - Avarícia)

Un relat de: Galzeran (homefosc)
Glop fatal


“—Què amagues?
—Li juro que no me'n queda més.
—Sé que amagues alguna cosa. Quan vingui aquesta nit m’ho hauràs de donar tot. Fins l’últim porus de la teva pell ha de ser meu, com tot el que hi ha en aquesta casa, en aquest poble, en aquesta comarca...
—Però senyor, em casaré el mes entrant, amb l’Esteve...
—El farem venir. Aquesta nit podrà mirar, i potser li deixi alguna gota per a ell.”

Fa estona que ploriqueja la Mariela, asseguda en una cadira de la cuina. A un costat hi té la vella Puri, la majordoma que sempre ha tingut cura del senyor. També hi és el comissari Grau, dret i fent preguntes. Altres agents ronden per la casa cercant proves, diuen.
La Puri es mira la noia amb aquell aiguabarreig d'enuig i pena que provoca l’enveja d'un cos que ella ja no recorda, de quan el senyor l’encalçava i ella es feia l’estreta.
El comissari es mira les dones, sembla que valora el relat de la noia, però segueix amb les preguntes.
—No recordes res més? —demana el comissari a la jove. —No calles cap altre comentari que t’hagués fet el senyor Raimon?
—No senyor comissari, —segueix somicant ella.
—Quan va entrar a la teva cambra... estaves sola?
—Sí, senyor.
—La duia ell, l’ampolla de coca líquida?
—No senyor, era meva... per consum personal. En prenc per apaivagar el mal de cap i altres migranyes, allí a Colòmbia és molt normal el seu consum, tothom en pren, però amb mesura.
—Era el primer cop que venia a la teva cambra?
—No!, altres nits ja havia gaudit dels meus favors i alguna vegada li havia deixat prendre un parell de gotes... ho compartíem, a mi m’ajudava a oblidar qui tenia entre les cames, imaginava que estava amb l’Esteve, el cuiner, però el senyor en volia més i més... Aquesta nit ja venia carregat, empudegava a alcohol tot ell. Ha deixat caure el batí i dret davant meu, nu a pèl i amb aquell cos tan deixat, s’ha begut el potet de cop, tot sencer. Està clar que el seu cor no podia resistir aquell glop fatal, era massa avariciós el senyor... no m’ha deixat ni una gota.






I si els vols veure en el bloc, segueix l'enllaç

Comentaris

  • Felicitats![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d'autors i autores, com a Relat de Qualitat del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio "Pecats capitals (7+1)" i per formar part del volum recopilatori.

    És per això que t'agrairíem que ens fessis arribar l'autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic, a l'adreça(associacio.relataires@gmail.com), el text que adjuntem al final d'aquest comentari, amb l'assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ PECATS CAPITALS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    (Si ja tenim la teva autorització, en relació a qualsevol altre relat seleccionat en la convocatòria, no cal que complimentes aquesta)

    Cordialment,

    Comissió Concursos

    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................
    amb DNI. número ......................................................................................
    i nick relataire ............................................................................................
    AUTORITZO a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................,
    del qual sóc autor/a, en el recull de microrelats "Pecats capitals (7+1)" que s'editarà a finals de 2013 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l'autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l'ARC.

    En aquest recopilatori vull constar amb el nom d'autor/a ..........................................

    Data .......................................

  • Molt bo[Ofensiu]
    dolors_cabot | 20-01-2013 | Valoració: 10

    M'encanta el ritme dels teus relats; i aquest començament amb veu dels presonatges fa molta intriga i ganes de seguir llegint.
    Felicitats des de Manresa!
    Dolors

  • Caram...[Ofensiu]
    Annalls | 12-01-2013

    ....ves quina barreja tan magistral!! Per posar en primer terme un dels delictes humans : L'avarícia.
    En quan a l'erotisme, es més per homes, el d'aquest relat em refereixo; a mi i suposo que a la majoria ens indigna, més tenint en compte que això passava ahir i avui depèn on.
    Tenia intenció de participar en el mes de l'avarícia,arrengant un relat en que una avià en el súmmum de la mateixa, s'emporta el net a viure amb ella. No en va dona temps.
    Per cert, no se si es el nostre inconscient que ens va escriure més enllà del que sabem , o el del que llegeix. He publicat una cursilada que acaba amb un batut de maduixa, ho vaig escriure per fotre'm de mi , en principi no estava previst passar-lo enlloc,però volia veure la reacció i ai l'as! que diu en Poblet, el comentari que tinc es titula "erotisme fi". ¿?. Hmm d'això se'n diu manipulació? Intent de ...

  • Es estupend el relat[Ofensiu]
    Rafaelmolero | 30-12-2012 | Valoració: 10

    He vist en el relat tota l'avarícia del ser humà. Es important ser cautelós en la beguda si no estem apanyats. Està bé el relat. Enhorabona. Feliç any nou. Fins a una altra llegida, m'ha entrat en els ossos. Rafael Molero Cruz

  • Bones festes i...[Ofensiu]
    free sound | 30-12-2012 | Valoració: 10

    un BON ANY I FELIÇ 2013.

    Una abraçada de lletres.

  • Tot per a mi, més i més...[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 21-12-2012

    Fins que l'avarícia per abastar-ho tot li passa factura.
    Un toc fosc, Home Fosc, és el que cobreix aquest relat. Un toc que aporta polsims d'intriga ben dosificada. Destacaria l'ambientació que li has sabut donar.
    Un glop fatal que, a mi, m'ha sentat de meravella.
    Una abraçada ben cordial,
    Mercè

    PD- Que passeu unes Bones festes, tu, l'Empar (petonets!!!) i en Regor ( més petonets!!!)

  • Ole! [Ofensiu]
    allan lee | 21-12-2012

    Als dolents, avariciosos, goluts, violadors, els hi fem passar cada estona...! M'agrada la posada en escena. La cuina, les dues dones. M'ha quedat molt això de la gran que es mira a la noia amb gelosia de no tenir la seva edat. L'altre vé tot rodat. Fàcil de llegir, àgil i amb un desenllaç que m'ha deixat ben contenta. O sigui que no puc demanar més. Una abraçada

    a

    Ieps, quin dia voleu venir a dinar a Manresa? Maneu els de fora. Després de les festes, oi. La Xus i jo buscarem un lloc maco per veure'ns i xerraaaaar...i si pot ser amb altres relataires comarcals;-))

  • Glup, glup![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-12-2012 | Valoració: 10

    Potser es pensava que era una Coca-Cola el pobre home. Anava begut i content i no va parar esment en el que feia, pobret. Sigui o no això el cert et felicito Ferran per haver-me fet passar aquesta bona estoneta llegint-te. L'has ambientat de meravella, has causat una intriga anglesa i m'has espantat i fet riure alhora. Magnífic! Rep una forta abraçada, que passis un molt bon Nadal i fins aviat!

    Aleix

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Galzeran (homefosc)

Galzeran (homefosc)

96 Relats

839 Comentaris

264327 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
A voltes escric per necessitat.

(Maria Barbal dixit)

La foto de la portada del llibre és un dibuix de la relataire allan lee, i podeu comprar el llibre digital aquí

El bloc de l'home fosc té més relats i poesies meves aneu-hi per aquí

De mica en mica aniré marxant, potser sols quedaran alguns relats presentats i escollits en els concursos, i potser algunes poesies, però fins i tot aquestes acabaran per volar-

Dels meus relats a concurs, que durant els anys de participar van quedar finalistes, n'he fet un recull electrònic que podeu baixar/descarregar gratuïtament des de LEKTU
No sempre els he publicat sota aquest perfil, però tots es poden trobar dins la pàgina de relats en català.



Gràcies pels vostres comentaris.


Fd'AG


UN ALTRE JO

ESCRITS DE L'HOME FOSC

L'HOME FOSC AL FACEBOOK

AUTOR A GOODREADS

LA LLEIXA DE L'HOME FOSC


I si us cal fer algun comentari més privat darman59@gmail.com

A voltes, madurar exigeix caure de l'arbre.

Fd'A