ES FONDRAN

Un relat de: Narcis08
Obre la nevera. Li pren la mida i no la toca. Els compta. Li mira la roba. Els agafa. Li estudia l'escot. Els desemmotlla. Li parla en francès. Tremolen. Són viscosos: tacte. Són virolats: vista. Són dolcíssims: gust. Són silenciosos: oïda. Són inodors: olfacte. Els ninots de gelea es fondran, com gel, com el terròs de sucre, a la seva boca, quan es besin.

Comentaris

  • Els cinc sentits[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 21-08-2012 | Valoració: 10

    Montse, m'agrada com expliques les sensacions del teu personatge en obrir la nevera. Tot es susceptible de ser extrapolat a un altre món de significats i tu n'ets la maga que ho fas possible

    Petonets, bonica

  • Paradís de gelatina[Ofensiu]
    rautortor | 11-07-2012


    Admirable exercici d’observació. M’agrada com vesteixes de vida i miracles uns simples dolços de gelea. Però, els sentits d’un infant són tot això i molt més.
    Els meus néts condueixen vehicles imaginaris amb les llesques de pa a mig mossegar, o atorguen qualitats impensables a les galetes, als cereals o als llacets de la pasta. A tot allò que cau a les seves mans a l’hora de menjar. Joguines que es mengen o aliments que juguen.

    Realment la vostra nevera, pel que veig, s’ha convertit en un dolç paradís habitat per follets de gelatina. Paradís i follets que es faran realitat tan bon punt els besin.

    Quin gust llegir els teus relats i degustar-ne la fantasia que regalimen.

    Raül

l´Autor

Foto de perfil de Narcis08

Narcis08

22 Relats

56 Comentaris

26425 Lectures

Valoració de l'autor: 9.97

Biografia:
Sóc filòloga anglesa per la UdL.

He viscut 2 vides i 1/2. Ara refaig rels a Tàrrega.

Em dic Montserrat Aloy i Roca a la vida real. Escric en català: articles, poesia, contes i teatre. També tradueixo poesia de l'anglès al català. També dic poemes, faig performance i presento llibres, si m'ho demanen.

Tinc correu: cantireta@gmail.com
I tinc un bloc en què hi cap de tot, sou convidats a passar i participar-hi:
http://cantireta.blogspot.com