DESIG O SEDUCCIÓ

Un relat de: Rosa Gubau
DESIG O SEDUCCIÓ

Sota l’ombra d’una espectacular guingueta al costat del mar, un pèl impacient i vigilant, espero un eixerit xicot amb qui tinc una desitjada trobada. Sento el brogit d’una moto i capto la seva presència que em confirma que ha arribat.
Amb un recíproc somriure cara a cara, poques presentacions i amb un refresc a les mans, s'enceta una conversa distesa, repleta de bromes, rialles i provocacions pertorbants.
Prou bé per seguir indagant amb qui estic i apaivagar la meva intriga, decidim compartir un àpat plegats.
Pugem a la sumptuosa moto, enrotllo els braços a la seva cintura i enganxo els pits a la seva esquena aferrada com un pop aprofitant l’oportunitat. Sense perdre puntada del que està passant, enfilem muntanya amunt i de sobte entre el vaivé dels revolts, el trontoll de l’asfalt, tants dies de dejuni i els dos cossos que queden definits en un , les hormones s’esvaloten sense haver-m’ho proposat, i mentre gaudeixo del trajecte, amb unes sensacions afegides amb què no comptava, arribem al nostre destí.
Un bonic indret, amb una terrassa envoltada d’arbres i espectaculars vistes acompanyades d’una lleugera brisa que refresca l’ambient, esdevé un paradís idíl•lic on decidim escollir una taula amb la intenció de dinar. Ens presenten el menú i coincidim en els plats, bon inici si més no. Entre plat i plat, somriures, bromes, mirades que parlen, paraules i postures un pèl fanfarrones i provocants, que ens fan sentir còmodes i còmplices de la situació.
Com si es tractés d’una autopista exempta de cap sortida, arriba el moment crític i la necessitat de saber alguna cosa més d’aquest noi astut, provocador insaciable, recurrent en paraules, alt i ben plantat, i esbrinar si a part del suposat desig de satisfer el seu òrgan inferior, el múscul del tòrax també hi té alguna implicació.
Agafo la primera sortida que trobo i desvio la conversa amb quatre preguntes per comprovar si em segueix o marxa per la tangent sense fer-ne ni cas.
Per sorpresa meva, es manté al meu costat. Quan menys m’ho espero i en un moment de debilitat surt de la closca i em permet de forma resquitllada descobrir una part més íntima i emotiva manifestant alguna anècdota de la seva vida personal on m’acaba de guanyar. La meva atenció és exhaustiva, la mirada atenta, l’escolta i l’observació formen part d’aquest espai, on també percebo unes boniques mans, una veu sensual i seductora i alguna cosa més que deixo d’esmentar.
El motor reincideix en els seus roncs recordant-nos que la història d'aquest capítol arriba al final. El retorn a casa transcorre tranquil i serè, esprement els darrers minuts d’aquesta peculiar trobada.
Ens acomiadem escatimant paraules amb un petó als llavis, molt desitjat, que ben segur repetiria si la circumstància es presenta de nou. Una persona directa, sense embuts, però a la vegada intrigant i amb algun cop amagat que desperta d’allò més la meva curiositat i atracció.
Emocionant vetllada, diferent de qualsevol altra, la meva part intuïtiva parla, i sense cap mena de precisió m’anuncia que si ressorgeix una propera cita, dubta del que pugui succeir, però la incertesa com entrant i la necessitat de descobrir i assaborir cada tast amb els cinc sentits com en un exquisit menú degustació, s’apoderen de mi.
Sense ànims d’estalviar gens ni mica la meva desbordant imaginació, si aquesta es fa realitat, tant de bo la il•lusió i el factor sorpresa destapin l’embolcall i resolguin aquest enigma tan inesperadament excitant.

Rosa Gubau


Comentaris

  • Segona part[Ofensiu]
    badabadoc | 05-08-2023 | Valoració: 10

    Un relat que enganxa i et deixa amb un "ai" al cor
    Hi va haver una segona cita???
    I què, com va anar?
    Estaria bé una segona part... o potser una sèrie i tot

  • Atracció. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 13-08-2022 | Valoració: 10


    Un relat molt ben treballat i amb un estil ple de sensualitat i desig. Començant a llegir, he trobat un argument amb ritme que m'ha deixat evident. El teu estil m'ha tret l'atenció sobre la seducció.
    És que he estat dues setmanes de vacances en la platja de "Matascañas" de Huelva en companyia de la meua germana major, i ja m'he quedat un poc darrere de les lectures. Gràcies per invitar-me a aquest relat teu, que m'ha agradat.
    Cordialment.

  • Trobada.[Ofensiu]

    M'encanta com ha transcorregut l'escena, tothora he tingut la impressió que era la noia qui capitanejava el temps i tot allò que anava succeint. El vocabulari i l'estil molt ben treballat.... Acostumat com estic a les trobades gais, on hom arriba i fa el que s'hagi de fer...Aquesta història teva per força hauria de tenir una segona part. Quina calor!!!

  • Què veiem?[Ofensiu]
    aleshores | 01-08-2022

    Enhorabona al seductor, perquè és complet, té de tot, com en un somni. Tant que fa enveja.
    Actua com un mecanisme desitjat. Perquè, podia haver dubtat, tenir certa por, ser expectant: complirà, arribat el moment? Serien preguntes humanes.
    Segur que en la imaginació, canvia les marxes en les corbes en el moment precís, sense massa batzegades, amb la inclinació justa. Per dur a la passatgera com en un vol en redressar-se.
    Què veiem, sinó, el que ens cal, allò que volem veure per sobre del prosaïc dia a dia?
    Moltes gràcies per compartir aquest idil·li.

  • Comentari[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 30-07-2022 | Valoració: 10

    Un Relat que respira una amable seducció. Enhorabona.
    Agraeixo el teu comentari al meu Relat, El SILENCI INTERIOR.
    Ben cordialment.

  • Atlantis | 27-07-2022

    Una història que comença....i que segurament hi haurà un continuarà...

    Desig o seducció? una mica de tot.

    Gràcies pels teus comentaris.

  • Un magnífic començament...[Ofensiu]
    llpages | 26-07-2022 | Valoració: 10

    que exigeix un nou capítol. Vocabulari, estil descriptiu, ritme literari, argument... tot encaixa en aquest relat, de tal manera que et manté atent fins la darrera síl•laba. Com d'altres lectors, preguem per una segona part. I per una tercera, qui sap si per una quarta... Enhorabona Rosa!

  • Atrapada[Ofensiu]
    Marina i punt | 26-07-2022

    Bé, no sempre les segones parts han de ser dolentes. Potser caldrà donar-se una altra oportunitat i...compartir-la? El relat m’ha atrapat!

    Salutacions

  • Desig i seducció [Ofensiu]
    Prou bé | 26-07-2022

    En les dues direccions?
    Potser tindrà sort i si més no, queda el record d'un dia quasi perfecte!

    Un dia molt ben explicat amb vocabulari ric i encertat i que engresca a la lectura!

    Amb total cordialitat

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Rosa Gubau

Rosa Gubau

72 Relats

1065 Comentaris

39491 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Soc nascuda a Mataró l'any 1.957. Sempre he estat una persona amb moltes inquietuds, en l'àmbit laboral, esportiu i de creixement personal. El cuquet d'escriure el tinc des de fa molts anys, tot i que mai m'hi havia posat. Ara que disposo de més temps he decidit provar-ho. Espero sortir-me'n una mica, si més no, aprendré de tots vosaltres.