Bobby

Un relat de: kefas

S'hi estava tan bé al costat de la llar de foc! Mig endormiscat havia sentit arribar algú. Era ella, que sempre arribava amb bosses, apressada i neguitosa. Ell, com sempre, s'aixecà i s'hi acostà fent saltirons al seu voltant. Esperà que es tragués l'abric i deixés els paquets sobre la taula per posar-li el cap a l'abast de la mà. Sempre l'acariciava dient-li "Bobby, bon minyó" i aquesta vegada també ho va fer. Va notar però, un to de veu diferent, sec, enfadat i preocupat.

Quan se'n va anar a l'habitació la va seguir i, sorprenentment, ella va deixar la porta oberta i no el va fer marxar quan començà a despullar-se. Ell es va asseure, amb el cap dret, contemplant l'escena. A mesura que ella es treia la roba, l'anava tirant a terra, amb un gest enèrgic, enfadat. Tenia la cara encesa i mussitava alguna cosa que per a ell no tenia sentit.

Quan es va quedar només amb les calcetes s'hi va acostar. El pubis li quedava a l'alçada del morro i ella li va tocar el cap mentre deia, Bobby, avui et necessito. Ho va entendre perfectament i li va començar a llepar les calcetes. Espera, Bobby, posem-nos-hi bé. Es va girar, es va treure les calcetes i es va estirar al llit, amb els dos coixins a l'esquena per mantenir-la aixecada, i les cames ben obertes. Vine Bobby, va dir. Ell, decidit, es va enfilar al llit, es va asseure de quatre potes entre les seves cames i va començar a llepar on esperava un líquid transparent i àcid. Se n'hi va trobar un de blanc i dolcet. Mmm, quin bon berenar, va pensar.

Comentaris

  • atrevit[Ofensiu]
    Atlantis | 31-10-2023

    erotisme atrevit. A mi no m'agraden els gossos.

  • Orignal[Ofensiu]
    Iona | 30-10-2023

    M'ha agradat.

  • satisfacció.[Ofensiu]
    SrGarcia | 29-10-2023

    Aquest gos és com una navalla suïssa, igual serveix per a jugar que com a satisfyer. No estic capacitat per a triar entre la mecànica o el factor biològic, però la teva protagonista sí que te les idees clares al respecte.
    Un relat atrevit, sorprenent i original.

  • Sense prejudicis[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 29-10-2023

    Certament m'ha sobtat aquest relat. Segons anava llegint, anava pujant de to, i realment no m'ha deixat gens indiferent. Se'm fa difícil opinar un tema com aquest, però en Bobby feliç i ella també, doncs endavant.

    Rosa.

  • L'erotisme ve de...[Ofensiu]
    llpages | 27-10-2023 | Valoració: 10

    l'art de saber exposar una escena d'alt voltatge sexual sense caure en termes barroers. Amb naturalitat i explícitament, amb la intenció de provocar una reacció al lector, la qual serà bona o dolenta, això ja depèn de cadascú, però que, per damunt de tot, no quedi indiferent. En kefas ho assoleix amb escreix, una vegada més (i amb ganes de seguir llegint-te).
    El relat m'ha fet pensar en aquell acudit d'un pare que sorprèn la filla fent ús d'un consolador, i aquesta li justifica dient-li que no té parella i que és el darrer recurs que li queda. Quan arriba la mare a casa, es dirigeix a la sala on tenen el televisor i s'adona que el seu marit està mirant els esports amb un consolador a la seva mà.
    - Em pots explicar què estàs fent? - fa la dona.
    - No ho veus? Estic mirant el futbol amb el meu gendre!

  • Berenar blanc i dolcet. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 26-10-2023

    Vaja, vaja! M'ha sorprés aquest final amb la seua descripció. Sí el Bobby estava a punt d'aquell berenar tan sexi.
    Un relat molt simpàtic i a la vegada amb bona picardia.
    Enhorabona, Kefas.
    Cordialment.
    (El dia 22 d'octubre, ja et vaig comentar el relat "La guerra" i no m'has donat les gràcies per haver-lo llegit. No sé per què? Bé, ja m'ho diràs, si tens temps. Gràcies)

  • El Bobi [Ofensiu]
    Prou bé | 26-10-2023

    El Bobi s'ho passa bé i la seva amiga també
    Ben posada la dosi justa d'erotisme.

    Amb total cordialitat