Els límits del meu llenguatge són els límits del meu món

Un relat de: kefas
Els límits del meu llenguatge són els límits del meu món. La meva ideologia és les meves fòbies - Wittgenstein / kefas
kefas

-Maribel, em permetràs que t'ocupi temporalment la vagina? És que al SADF, el Servei d'Assistència als Desafavorits Físics m'han etiquetat el penis amb el nivell tres de REO, Risc d'Exclusió Orgànica i m'han recomanat una ocupació periòdica de cavitats musculades.

- Oi tant, Pep! Em coneixes prou bé i saps que la meva militància inclusiva em fa radical defensora dels drets fonamentals, la qual cosa em converteix en agent deutora i, per tant, aprovisionadora dels teus drets bàsics

- Ho sé, Maribel, per això t'ho demano. Hi ha una altra cosa. Al SPTF, Servei de Prevenció de Traumes i Frustracions al que he acudit després, a indicació del SADF, m'han etiquetat amb el nivell 2 de TM, Tendència Masclista i m'han recomanat que em pinti les ungles i els ulls per realitzar l'ocupació. El propòsit és minimitzar el risc que tu et sentis víctima del AP Avassallament Patriarcal.

- Pep, vols dir que cal? Et conec de fa molts anys i et sé íntegre militant del REIPEVED, Respecte Emocional Integral Per Eliminar Velles Emocions Discriminatòries. Com a membre del CUP Congrés Unificador de Paraules tinc la prerrogativa de decidir el procediment d'ocupació adequat. No cal que facis res especial. Només venir ben net i amb la consciència tranquil·la.

- Molt bé, Maribel, no et robo més temps.

- Però què dius, Pep, no siguis reaccionari! Saps que aquesta paraula ja no existeix. Digues que no vols ocupar-me més temps del necessari o que no vols alterar la meva distribució del temps o que no vols abusar del teu dret a accedir al meu deure de prestar-te atenció. Però aquesta paraulota discriminatòria amb els drets dels necessitats, ni pensar-la.

- Oh, Maribel, lamento aquest meu comportament pseudo xenòfob. No tornarà a passar. Ja em diràs el què. Acaba de passar un bon dia.

- Molt bona tarda, Pep. Ara vaig a un acte d’empoderament contra els rics.

- Però, Maribel, vols dir els afavorits, oi?

- Peeeep!

Comentaris

  • Molt interessant [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 05-06-2024

    Hola, bona vesprada, Kefas:
    Gràcies per compartir un relat "dels límits", que ha tingut 5.069 lectures i per ser un bon relataire, per a delectar-nos.
    Enhorabona, Kefas.

    Cordialment.

  • Empoderament dels rics. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-06-2024 | Valoració: 10

    "És que al SADF, el servei d'Assistència als Desafavorits Físic". Aquesta frase és autèntica i em fa pensar.
    Ja ho sé, és una paròdia total de tot el masclisme que hi ha i no para.
    Limita't a tu mateix.
    Ets un crac, per aquests "límits".
    Ets un crac.

    Sensacional relat.

    Enhorabona.

    Perla de vellut.

  • Anada d'olla o...[Ofensiu]
    llpages | 03-06-2024 | Valoració: 10

    no tant! Un text que, per més que te'l rellegeixis. sempre hi veus interpretacions noves. M'ha fet somriure. Només he trobat a faltar que, entre tants acrònims, cap d'ells no fos una paraula foteta. kefas en estat pur!

  • Paròdia[Ofensiu]
    SrGarcia | 02-06-2024

    Quin parell. Suposo que això és el que ara se'n diu "woke". Jo li he de confessar que l'única militància que tinc és a favor dels pobletans (en castellà "palurdos" o "paletos"), qualsevol altra cosa em cau molt esquerra.
    Una paròdia que l'inhabilita per a prosperar a qualsevol partit polític; ja sé que no és la seva intenció, però ho dic per si de cas.

  • Interpretació...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 01-06-2024

    totalmet lliure. El masclisme, les incongruències, l'inèdit, l'abús, els límits... Una barreja d'un passat i d'un present, interpretat a la bona de Déu. He somrigut, i també m'he posat les mans al cap. Aquest relat m'ha remogut les entranyes. Ai senyor, que n'ets de punyeter (amb el bon sentit és clar) Llegir-te, és com viure una experiència on mai se sap que hi pot passar.

    Rosa.